Switch to full style
Prodaja instrumentov in glasbene opreme
Napiši odgovor

P: VSO ROBO!

11 Jan 2017, 10:57

LP,

http://shrani.si/f/K/qk/32vDGuqY/tinitus.jpg

ravno od zdravnika: imam tinitus, "nasvet": nič hrupa. Frštekerija? No-no... Odločil sem se prodati vse. Prodajam počasi, se mi ne mudi. Nimam sile po denarju, zato bomo prodajali po normalni ceni.

Prodaja se:
-Glava Marshall JVM 410h, nove 6ca7 power in 12ax7 predlampe lani poleti, skoraj nič igran, s footswitchem. 850 e, ker ima nove lampe (in to ne najcenejših JJ, mapak je bil cel proces izbire in probe pravih - tale zveni bistveno bolje od stock JVM).
-Box Marshall 1960 z 2x celestion vintage 30 in 2x G12t-75 v x pattern. 350e
-Glava Laney GH50L s footswitchem, nove lampe cca 1,5 leto nazaj, a res skoraj nič igran. 350e
-box TTCabs z 2x Celestion Greenback. 300e
-Fender American Standard, če se ne motim 2006 letnik (ne da se mi iti gledati). Vse stock, prečke na 90% če ne še več, s kovčkom 800e
-Gibson SG Standard s custom elektroniko (prvi lastnik delal) in Seymour Duncan sh1 ter sh11 magneti (59 ter custom custom). S kovčkom. Tu težko postavim ceno - 900e
-Boss looper rc3 110e
-Dunlop wah wah (ta klasični) pojma nimam... 60e
-Thomann power supply - če kdo vzame oba pedala, dobi đabe, drugače 10e
-Morley wah (ni moj - denar gre soforumašu): 40e

V bistvu imam 2 polna seta. Če kdo vzame cel set: kitara, glava, boks, dobi ekstremen popust, drugače ne. Če kdo vzame vse naenkrat super duper ekstremen popust.

PM prosim, cene so navedene in ne nižam razen če kdo vzame več. Ne menjam, ker zaradi tinitusa ni smisla...

Na forumu se ne bom več oglašal, zanimajo me samo tisti, ki pridejo probati in imajo denar, raznim smešnim vprašanjem ne bom odgovrajal. Vsa roba je popolnoma brezhibna in redno servisirana pri soforumašu, ki je elektrotehnik. NImam popolnoma nobene potrebe po denarju, tako da za nerealneže že zdaj povem, da raje skurim zadeve, kot pa prodam pod ceno. Če kdo misli, da je kaj precenjeno, naj pošlje konkreten link z oglasom in upošteva, da so lampe popolnoma nove in skrbno izbrane (in ne najcenejše JJ). Isto velja za vse ostalo (razen za strata, ki sem ga vzel brez probe z dvema, tremi drugimi).

V roku tedna dni bo tudi vse na bolhi.

Vsak lahko robo proba (katerikoli dan dopoldne), če ni probe, ni problema, a potem je videno-kupljeno (oz. ni nobene garancije).

f

Re: P: VSO ROBO!

15 Jan 2017, 16:39

Dajmo takole: najprej in predvsem je treba prodat frštekerijo...

Marshall stack: 1100 (nove lampe!)

Laney stack: 620 cel ali 320e samo glava.

Ostalo zaenkrat ni v prodaji, ker poleg enega soforumaša (če se odločim bosta v sredo obe šli) še dva bivša sokitarista hočeta kupiti, tko da vidim da to res ne bo problem (in ušesa ne šumijo zarad njiju, pač pa zaradi 100w)...

b
Napiši odgovor