*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
2638 prispevkov • Stran 1 od 1761, 2, 3, 4, 5 ... 176
 
 
Oscilious
one man band


Prispevkov: 57
Pridružen: 13 Avg 2004, 17:44

Odgovor Objavljeno: 14 Avg 2004, 22:27 

V tej temi napišite model svojega ojačevalca,kakšne efekte ma(če jih ma),posebnosti,kok vas je koštal,.....


Bom kar začel.Lastim si......ne se smejat :) ..... 10W Yamaho(modela ne vem :oops: ),zanjo sem dal 20k,ima "distortion" :wink: ,aja pa po 2 dneh mi je crknu,sam je bil v garanciji,tko da so mi ga popravl. :D
 
 
 
 
Borut
Uporabniški avatar
doniral2010
doniral2010


Prispevkov: 9576
Pridružen: 13 Avg 2004, 09:20

Odgovor Objavljeno: 14 Avg 2004, 23:04 

Carvin Nomad 112. Ima 2 kanala. Čista lampa (9 lamp), reverb,, A klasa, všečen design in če maš srečo se ga da poceni staknt kje. Clean je fenomenalen, drive ima simpatičen (hard rock stil) za huje nažgat pa se odlično obnese praktično z vsem kar vtakneš gor
 
 
 
 
Helldragon
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1915
Pridružen: 14 Avg 2004, 13:29
Kraj: Maribor


Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 01:03 

Peavey Triple XXX super combo 40W čisti lampaš (mislim, da 5 lamp, sam nisem ziher...). Sund fenomenalen, distortion je mega!
Stal me je pa natanko 176000SIT z gotovinskim popustom.
 
 
 
 
spikey
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1872
Pridružen: 14 Avg 2004, 17:21
Kraj: Šentjernej / Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 09:24 

Laney Tube Fusion TF100, lampe nima nobene, ima pa dva tranzistorja 8)
Od efektov ima gor en bright switch, enhance za drive kanal (ki je po moje brezvezen, ker preveč pobere bas iz tona, efekt je pa na koncu skoraj isti, kot če bi dal drive do konca in malce znižal bas in middle eq) in pa seveda reverb.
Nov je 100.000, jst sem dal za rabljenga s footswitchom 66.000.

Posebnost je, da ful na glas poči, če grem vtikat kabel v kitaro pri vklopljenem ojačevalcu :) Vsi pravijo, da je to normalno, meni se pa niti ne zdi tako nedolžno, ampak če že vsi tako pravijo, potem očitno že je normalno... :)
 
 
 
 
Oscilious
one man band


Prispevkov: 57
Pridružen: 13 Avg 2004, 17:44

Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 09:50 

`spiKEY`:To je samo statika. :lol:
 
 
 
 
LuTze
bobnar


Prispevkov: 37
Pridružen: 13 Avg 2004, 17:39

Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 11:15 

Tudi jest mam Laney, sam TF300, dal sem 130k...
Ima tudi ta enhace gumb, zraven pa se mid in vibe - ne vplivajo kej prevec na vse skupaj.
Ima 3 kanale:1 clean, 2 dist.
Clean mi ni prevec vsec, sam to je verjetno bolj kriva crap kitara, so pa distorsioni tolko boljsi.
120W kao, je precej glasen.
Footswitch, ki pride zraven je crap.

Pa spiKEY, tudi ta precej poka, ce te kaj potolazi, zato pa najprej vse vtaknem not, pol pa przgem zadevo. :)
 
 
 
 
spikey
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1872
Pridružen: 14 Avg 2004, 17:21
Kraj: Šentjernej / Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 11:48 

LuTze napisal/-a:
Footswitch, ki pride zraven je crap.

Jst sem moral za svojga naročit nova stikala, stara so se zjebala... včasih kar sam vklaplja drive, včasih ga noče izklopit, kriva pa so stikala s slabim stikom.
Vibe switch pa praviš, da ni taka must have zadeva, kot sem bral nekatere opise na netu... zanimivo... sedaj si me potolažil zaradi dveh stvari - prvo je pokanje (kot vidim, nisem edini s tem problemom), druga pa ta, da sem kakšen mesec za tem, ko sem kupil ojačevalec videl na Bolhi dva TF200 (vibe switch) za isto ceno, kot je bil moj TF100.
Clean je pa meni na tej TF seriji zelo všeč, sicer je pa to stvar lastne presoje in pričakovanj
 
 
 
 
Troy
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 514
Pridružen: 14 Avg 2004, 19:17

Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 12:53 

Hmm... Js mam Marshall JCM900 Hi gain dual reverb 100W glavo pa Marshall 1960AX 4x12 100W box s Celestion Greenback 25W zvočniki.
Glava ma dva kanala, za vsakega gain, volume in reverb kontrole pa še EQ (presence, bass. middle, treble) ma tud footswitch. Dobr seka. Glavo sm dubu rableno za 115 jurjev, box pa nov za 170. Sm dolg šparu (glede na to da mam 14 let) :P
Kdor visoko leta......Ima lep razgled!
 
 
 
 
ace
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 639
Pridružen: 13 Avg 2004, 19:48
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 15:34 

Jaz mam trenutno : Rocktron pro gap ultra-Lexicon mpx 100-marshall konèna (bedna)- Laney 2x12. Hoèem pa XXX :)
 
 
 
 
satriani_joe
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 294
Pridružen: 14 Avg 2004, 11:58
Kraj: Cilli (po domace: Celje)


Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 16:34 

Fantje, Satrianijev Peavey je zakon.

Pa komaj 1.200 dolarjev. :)
 
 
 
 
Luciferus
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 505
Pridružen: 14 Avg 2004, 14:00
Kraj: Velenje


Odgovor Objavljeno: 15 Avg 2004, 21:52 

Marshall vs100 glava (65 jurjev) - clean, 2 od, locena reverba za clean pa od..pa se tone shift na cleanu pa power dimension na overdriveu..pa 1922 box dobim (40 jurjev)..
 
 
 
 
Mac
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 326
Pridružen: 16 Avg 2004, 08:57

Odgovor Objavljeno: 16 Avg 2004, 10:19 

Hmmm...torej v racku imam (trenutno):

Rocktron Velocity 150
TECH 21 PSA 1
TC Electronics G - Major
Behringer Wireless guitar system
Wah TECH 21 - Killer Whail
Behringer FCB 1010 - MIDI Footcontroller
+
BOX Carlsbro 4x12 Celestion
BOX Ibanez 4x12 Ibanez Custom
 
 
 
 
Uroš
doniral2010
doniral2010


Prispevkov: 2861
Pridružen: 14 Avg 2004, 10:40
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 16 Avg 2004, 10:31 

Jaz pa imam Jim Harley 10 w ojačevalec. Dobil sem ga zastonj in mi je žal, da sem ga vzel. Njegova posebnost je, da mu gumba za gain in middle ne delata.

Ampak igram akustično in se ne sekiram... :wink:
 
 
 
 
ace
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 639
Pridružen: 13 Avg 2004, 19:48
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 16 Avg 2004, 11:05 

Mac : Kako se pa kej Psa obnese ?. Slišal sem, da boljše dela na full range zvoènikih, ali pa na original tech 21 boxih ( te majo itak neke èudne custom full range speakerje noter). Ista fora je s Line 6, men ni blo fajn na kitarski box..èe sem mel èez raèunalniške boxe, mi je 10x bolš sekal :)
 
 
 
 
Borut
Uporabniški avatar
doniral2010
doniral2010


Prispevkov: 9576
Pridružen: 13 Avg 2004, 09:20

Odgovor Objavljeno: 16 Avg 2004, 11:07 

to je zato ker si imel modeler vklopljen in ti je modeliral zvok neke kište pa še na eno kišto si igral...,.....če bi ga izklopu in sam drajve naštimal in efekte bi tut na box sekalo....simple logic
 
 
2638 prispevkov • Stran 1 od 1761, 2, 3, 4, 5 ... 176
 
 
Pojdi na: