*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
771 prispevkov • Stran 52 od 521 ... 48, 49, 50, 51, 52
 
 
Robi Rob
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 460
Pridružen: 14 Apr 2010, 16:50

Odgovor Objavljeno: 18 Nov 2016, 22:48 

prišel frend, pomeril power lampe. ena res porazno slabe rezultate dala iz sebe oziroma je še komaj pri življenju. sem jo zamenjal z drugo, bolje delujočo. še vedno isto ostrzek
bom amp peljal nazaj, ga imam tako ali tako v garanciji, ker sem kupil novega iz ene trgovinske odprodaje.
do takrat pa bom vesel kateregakoli inputa koga, ki je imel podobno situacijo. vikend je pred vrati zogaglava čeprav kaj več kot lampe pregledat itak ne morem, ker nimam opreme
Tukaj je prostor za vaš oglas
 
 
 
 
Dejan.P
Uporabniški avatar
ata vsega kitarskega


Prispevkov: 3713
Pridružen: 17 Nov 2005, 15:37
Kraj: bogo za nogo


Odgovor Objavljeno: 19 Nov 2016, 11:11 

imel zelo podoben problem... kot praviš se sliši enako kot da bi plamen presketal. Zaključek je bil, da je bila ena preamp lampa fuč. Ampak če praviš da si zamenjal za nove, ne more bit to...
 
 
 
 
Robi Rob
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 460
Pridružen: 14 Apr 2010, 16:50

Odgovor Objavljeno: 19 Nov 2016, 13:41 

točno to! ko je bilo prasketanje, sem takoj vedel, da mora biti preamp lampa (pa očitno ni bila). poweramp lampo bi pa sumil, če bi bil upad jakosti ampa oz. njegovo variiranje
Tukaj je prostor za vaš oglas
 
 
 
 
Robi Rob
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 460
Pridružen: 14 Apr 2010, 16:50

Odgovor Objavljeno: 09 Jan 2017, 20:37 

amp sem dal na garancijo danes. ko ga dobim nazaj in ugotovimo, kaj je bilo, razložim tu gor, pa mogoče kdo kaj uporabnega izve
Tukaj je prostor za vaš oglas
 
 
 
 
pikijakob
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 522
Pridružen: 22 Jan 2005, 15:53
Kraj: okolica maribora


Odgovor Objavljeno: 04 Mar 2017, 22:57 

Danes ko sem vžgal Marshall DSL100 je rdeča lučka zasvetla samo za trenutek pol pa ugasnla. Sem šel preverit 1A ind 2A varovalko, sem zamenjal, še vedno nič. Potem sem šel preverit varovalke na lampah, so tud vse OK.

Kje bi lahko tičal problem?

Lamp ne sumim, ker potem kolk vem se ojačevalec da prižgat in potem ni zvoka. Morda napajalnik? Kako vem, da je kriv napajalnik?

Za vsak napotek sem hvaležen.

Lp,
Boris
 
 
 
 
pikijakob
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 522
Pridružen: 22 Jan 2005, 15:53
Kraj: okolica maribora


Odgovor Objavljeno: 11 Mar 2017, 19:06 

Stikalo ni problem, sem zamenjal in preveril napetosti na kontaktih. Napetost pride na eni strani na vseh kontaktih do napajalnika, na drugi strani pa ne zazna nič.
 
 
771 prispevkov • Stran 52 od 521 ... 48, 49, 50, 51, 52
 
 
Pojdi na: