*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Jackie
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1042
Pridružen: 04 Mar 2012, 18:19
Kraj: Pohorje


Odgovor Objavljeno: 06 Mar 2012, 00:08 

Sej vsi vemo kak je s sestrskimi firmami. Lahko se še tak trudiš ko je marsikomu težko požret da na kitari piše "Epiphone" in ne "Gibson", LTD in ne ESP, "Fender Mexico" al pa "Squier by Fender" itd.

Večina Squier robe kaj sn sprobal je bla, ej ma ne mi zamerit, res boga. Izdelava tu neki, sound tud tolko da je. Sej je fajn če si začetnik sao s tega bi pa res hitro prešaltal.

Ampak, seveda so tud izjeme... sem redna stranka Mariborskega Hartmana in pomojem je skor ni kitare ki bi šla mimo mene :lol:
En dan me je zamikalo twangat po nekem Teletu... te sn pač zgrabo prvega ki je bil na dosegu, Squier Classic Vibe 50's Telecaster...

Nisem barem expert za Telete, samo bogami da sn odtreskal par akordov, zadudlal par not pa sn bil neki tu icon_eek
Vrat je bil bomba, sound je bil bomba... stekleni single coil brez nekih hudo tečnih treblov, fajn "luftaste" nizke, itd... stvar pride 366€.

Po tem sn jo večkrat vzel v roke in nikol me ni razočaral. Doma sn malo prečekiral zadevo... Borov trup, javor vrat iz enega kosa, Alnico III magneti (zakaj tega več ne delajo?!?!?). Ni čudno da me je omrežla in na konci pristala na moji steni.

Kakorkoli, če kdo išče Telecaster pa nebi rad glih jedo Hofer paštete 3 mesce, toplo priporočam Squier Classic Vibe 50's Tele.
 
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: