*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
5 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
flex567
bobnar


Prispevkov: 38
Pridružen: 22 Feb 2014, 23:13

Odgovor Objavljeno: 06 Jun 2015, 21:00 

Imam program TH2 in se v njemu ne znajdem najbolje. Zanimajo me predvsem naslednje stvari(na sliki spodaj):
1.) imam priključeno kitaro v line-in vhod s pomočjo "1/4 to 3.5mm" kabla in prižgan program TH2. Ne vem zakaj ko igram na kitaro slišim zvok samo iz levega zvočnika. Kaj bi moral spremeniti da bi zvok šel ven skozi oba zvočnika. To se tudi vidi na sliki pod številko 1.
2.) Zanima me kaj so elementi na sliki pod številko 2. 3. 4. 5. in zakaj jih ne morem removat.
3.) Kako posnamem to kar igram v tem programu(TH2)


Slika
 
 
 
 
marduk
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 948
Pridružen: 06 Okt 2010, 17:51

Odgovor Objavljeno: 06 Jun 2015, 22:15 

1. kitarski kabel je mono zato slišiš zgolj en kanal
2. I. element je simulacija ojačevalca, kaj točno je naprej sem že malce pozabil, neki line selektorji in efekti in Eq-i in take stvari ki jih lahko poljublno dodajaš ali odstranjuješ
3. stvar je zgolj interface in nima opcije snemanja. Za snemanje boš potrboval nek drug program in TH2 v njem zagnat kot plug in
:peace:
 
 
 
 
flex567
bobnar


Prispevkov: 38
Pridružen: 22 Feb 2014, 23:13

Odgovor Objavljeno: 07 Jun 2015, 20:56 

Citiram:
1. kitarski kabel je mono zato slišiš zgolj en kanal
kako naredim da bo zvok šel hkrati iz 2 zvočnikov? A morm kupit stereo kabel?
 
 
 
 
Videc
Uporabniški avatar
Doniral 2011
Doniral 2011


Prispevkov: 1610
Pridružen: 01 Mar 2006, 15:01
Kraj: Savinjska


Odgovor Objavljeno: 08 Jun 2015, 23:05 

Vzameš stereo kabel, ga vtakneš v kitaro in preverjaš, na kateri poziciji se sliši zvok iz obeh zvočnikov. Kot pozicijo mislim na to, koliko je banana vtaknjena v kitaro.
Meni dela brez težav.
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4797
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 08 Jun 2015, 23:09 

Ne bi smelo to tako delat... Sicer dotičnega programa ne poznam, vendar sklepam, da je podobna zadeva, kot amplitube, guitar rig ipd... To je stvar nastavitev v programu/zvočni kartici.
 
 
5 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: