*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
4 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
jureBurry
bobnar


Prispevkov: 6
Pridružen: 03 Feb 2013, 03:53

Odgovor Objavljeno: 10 Apr 2018, 11:45 

Ste kdaj razmišljali, da bi šli na koncert kakšnega neuveljavljenega glasbenega izvajalca? Naj vam povem, da brez glasbenikov ni glasbe ravno tako brez publike ni pravih koncertov. Ali je res treba čakati na radie, televizije in časopise, da nam bodo predstavljali glasbene izvajalce? Na spletu je velik seznam glasbenih izvajalcev pesmi. Zakaj samo všečkate in potrjujete udeležbo na dogodek potem pa vas ni ? Sami glasbeniki ne moremo vsega, potrebujemo vaše sodelovanje, pridte na naš koncert. Še zmeraj lahko vsak posluša tiste izvajalce, ki jih že. Na terenu je veliko koncertov v raznih kavarnah in klubih. Vse kar je za narest je, da, ko si v kavarni in vidiš plakat, za nek event, si zabeleži kdo igra, datum in se udeleži. Na facebooku pa počekirat v kateri kavarni, klubu se kaj odvija.

Lahko se začne že med med nami glasbeniki in ostalimi, ki se zavedamo problematiko
vsega tega potem nam bodo sledili še ostali.
 
 
 
 
Robi Rob
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 567
Pridružen: 14 Apr 2010, 16:50

Odgovor Objavljeno: 10 Apr 2018, 14:31 

na slovenski glasbeni sceni je žalostno že to, da v ljubljani, ki je glavno mesto, ni enega prostora za jam session. in nič ne kaže, da bi se kakšen kmalu odprl.
gradijo pa se novi fuzbal placi, basket igrišča in street workouti. prva dva sta povečini vedno prazna, pa jih je v ljubljani vsaj 100. street workout še gre nekako.
ni pa enega samega jam session placa z enim električnim štekerjem in pokrito streho. beda totalna
Tukaj je prostor za vaš oglas
 
 
 
 
PaulDila
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 484
Pridružen: 28 Feb 2010, 17:32
Kraj: Nm/Lj


Odgovor Objavljeno: 10 Apr 2018, 15:07 

Prulček ima v Ljubljani Jam Session vsak četrtek. 1pokovka
 
 
 
 
Robi Rob
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 567
Pridružen: 14 Apr 2010, 16:50

Odgovor Objavljeno: 10 Apr 2018, 15:19 

prulčkov jam poznam, ni pa to čisto tak jam session kot si jaz predstavljam jam session. v prulčku je ponavadi že nekdo napovedan za koncert in potem ta izvajalec po koncertu z drugimi še malo jam-a
to je kot da po tekmi uniona olimpije trije obiskovalci lahko enkrat vržejo na koš preden zaprejo dvorano

s prulčkove strani "združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti. Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto"
Tukaj je prostor za vaš oglas
 
 
4 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: