*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
66 prispevkov • Stran 4 od 51, 2, 3, 4, 5
 
 
dr777
bodoča legenda


Prispevkov: 727
Pridružen: 31 Jan 2006, 08:46
Kraj: celje


Odgovor Objavljeno: 18 Avg 2008, 11:17 

seveda, zakaj pa ne... :arrow:
 
 
 
 
Tejč
one man band


Prispevkov: 88
Pridružen: 25 Maj 2008, 16:42

Odgovor Objavljeno: 18 Avg 2008, 22:56 

a se to pol z midi kablom poveže?
 
 
 
 
dr777
bodoča legenda


Prispevkov: 727
Pridružen: 31 Jan 2006, 08:46
Kraj: celje


Odgovor Objavljeno: 20 Avg 2008, 11:46 

za krmiljenje efekt procesorjev uporabi midi kabel; preko THRU v drugo napravo.
audio pa vežeš zaporedno, razen če imaš na ojačevalcu več FX loop priključkov ali loop pedal za krmiljene audio signalov.
 
 
 
 
Tejč
one man band


Prispevkov: 88
Pridružen: 25 Maj 2008, 16:42

Odgovor Objavljeno: 20 Avg 2008, 20:19 

hvala :)
 
 
 
 
ibanez87



Odgovor Objavljeno: 04 Dec 2008, 00:22 

Serbus!

A mogoče kdo ve, kje bi se dalo dobit g major schematics al pa service manual?
 
 
 
 
Alex
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 700
Pridružen: 07 Okt 2008, 20:27
Kraj: Ravne na Koroškem


Odgovor Objavljeno: 04 Dec 2008, 11:28 

Mogoče iščeš to:
http://www.tcelectronic.com/media/G_Major_US_rev71.pdf
 
 
 
 
Night Crawler
Uporabniški avatar
car na kitar'


Prispevkov: 433
Pridružen: 16 Feb 2006, 13:14

Odgovor Objavljeno: 22 Dec 2008, 10:24 

Aha... bom probal to, ker bi to funkcijo rabil... z mono kablon pa verjetno ne gre... MOral bom še pol pogruntati, koko naštelati to v Tc-ju.

dr777 napisal/-a:
če imaš midi ojačevalec, rešiš to z midi kablom. drugače pa s stereo jack kablom. s TC-jem se da kontrolirat 4 switche (2x2). funkcija releswitch 1 in 2 (open/close), druga dva pa s funkcijo eksternega pedala. vse piše v manualih. :arrow:
 
 
 
 
satchie
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 797
Pridružen: 23 Jan 2005, 12:43

Odgovor Objavljeno: 18 Jan 2009, 13:20 

TC je na NAMMu predstavil G-Major 2
http://www.tcelectronic.com/g-major2.asp
http://www.dv247.com/invt/61530/
 
 
 
 
Oz
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 525
Pridružen: 14 Avg 2004, 21:09
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 07 Mar 2009, 16:16 

Na Thomannu se že prodaja novi G-major 2, pride pa 462 €. Glede na predstavitve se mi zdi, da so ga malo izboljšali v smeri G-Force-a, še vedno pa ga ne dosega...
 
 
 
 
Night Crawler
Uporabniški avatar
car na kitar'


Prispevkov: 433
Pridružen: 16 Feb 2006, 13:14

Odgovor Objavljeno: 17 Jun 2009, 20:27 

A kdo ve, kje je razlika med navadnim stereo jackom in tem http://www.fjamods.com/5150II.html jackon... za preklaplat kanale na g majoru? Kaj je ta tip to naredil?

Hvala in lp!
 
 
 
 
Talas
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 305
Pridružen: 06 Feb 2009, 15:46

Odgovor Objavljeno: 06 Nov 2009, 16:17 

Čao - potrebujem inštrukcije glede nastavitev in "operiranja" z G major-jem. Če je kdo iz gorenjskega konca za kako uro ali dve inštrukcij (20 eur za potne stroške in mini seminar) , naj mi prosim javi na ZS. TNX!
blue S
 
 
 
 
Gothmog
reverb fanatik


Prispevkov: 402
Pridružen: 17 Maj 2009, 11:55

Odgovor Objavljeno: 29 Jan 2010, 22:23 

Po 3 dneh brskanja po internetu mi je končno uspelo nastavit G majorja z Behringer fcb1010!!! Sedaj imam Behringerja nastavljenega tako, da mi tipke 1,2,3,4,6,7,8,9 menjavajo presete, tipka 5 je tap tempo tipka 10 pa tuner mute! Levi xpression pedal pa imam za količino delay mix-a.
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4791
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2010, 12:54 

Super! Lepo si izkoristil MIDI. :) Jaz imam na las podobno na Digitechu. icon_wavey
 
 
 
 
Gothmog
reverb fanatik


Prispevkov: 402
Pridružen: 17 Maj 2009, 11:55

Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2010, 13:11 

Metropolis hvala! Ja nisem si mislil da ima behringer za ta denar toliko funkcij!
 
 
 
 
heretik
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1175
Pridružen: 09 Apr 2007, 21:55
Kraj: Izola & Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 03 Jul 2010, 13:22 

Mimogrede, moj g-major po navidezni smrti spet deluje :peace:

Če bo komu kdaj delal težave - jaz sem poskusil z nasveti iz tele strani:
http://forum.tcelectronic.com/viewtopic.php?id=275

Odprl sem le sprednjo stranico in poskušal bolje stisnit tisti širok bel kabel, ker se mi je zdel najšibkejši člen.
Po vsega skupaj slabih 10min. razstavljanja in sestavljanja sem efekt prižgal - in deluje tako, kot je treba :punk:

Je pa izdelava res malo "češka" :lol:
 
 
66 prispevkov • Stran 4 od 51, 2, 3, 4, 5
 
 
Pojdi na: