*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
34 prispevkov • Stran 3 od 31, 2, 3
 
 
[Beast]
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1884
Pridružen: 23 Jan 2005, 19:31
Kraj: LJ


Odgovor Objavljeno: 17 Avg 2008, 15:39 

Kolk pa kej Strategy 500 tehta? Pa ravn simul 395 so mi sanje... ampak ko bo imel ta poweramp, bom imel tud roadija ;)

Sicer pa samo 10 HE rack (prazen) tehta 12kg icon_e_surprised Potem dodamo še Peavey 50/50, Mesa Quad, Nobels MS-8, multiefekt, sčasoma še power conditioner in uglaševalec... When will it end? Pa še PSSE box zraven... 100kg težek rig.
 
 
 
 
heretik
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1175
Pridružen: 09 Apr 2007, 21:55
Kraj: Izola & Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 18 Avg 2008, 00:54 

Za strategy 500 nisem našel, sta pa strategy 400 in simul 395 oba okoli 27kg icon_e_confused
Mislim da je ta simul vključen v sanje vsakega lastnika quada, ki je obiskal stran "tubefreak" icon_e_biggrin
Na nemškem ebayu pa sem videl da je nekdo danes kupil simul 295.. za 544€.

100kg težek rig? Mogoče boš rabil 2 roadija :mrgreen:


Jaz pa niti ne razmišljam o taki "pošastni" opremi, ker vem da je verjetno ne bom nikoli izkoristil na polno... (to niti ni moj cilj)
Že samo Quad + 50/50 v plastičnem racku mi je preveč, da bi ga sam nosil naokoli - in tudi moj poškodovan kolk mi zelo nazorno pove, kdaj je preveč..
(bolečina v stilu "AAGGHHH!!!" :evil: )

Ravno zato imam v mislih bol minimalistično konfiguracijo. Med drugim ločen mali rack za končno stopnjo, ostale stvari (preamp, efekti, ...) pa v svojem racku.
Nekateri se ob tej misli "zmrdujejo", češ da je poanta racka ravno ta, da je vse skupaj v enem kosu, ampak mene to ne moti.
Tudi tiste tri kable vsakič priklopit mi je najmanjši problem... teža se pa praktično razpolovi, tako da ne rabim pomagača.
Poleg tega imam namesto nobelsa polovični octopus (tvoj bivši icon_e_biggrin ), multiefekt bo ravno tako zasedel le polovico rack enote... itd.

Včasih se celo zamislim, zakaj nimam raje npr. triaxisa + MB 20/20 + kak efekt (samo 3U rack!) :roll:
 
 
 
 
[Beast]
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1884
Pridružen: 23 Jan 2005, 19:31
Kraj: LJ


Odgovor Objavljeno: 18 Avg 2008, 11:05 

heretik napisal/-a:
Včasih se celo zamislim, zakaj nimam raje npr. triaxisa + MB 20/20 + kak efekt (samo 3U rack!) :roll:


Haha, you and me both, pal... o tem sem razmišljal kot o drugem racku, ki ga bom sestavil. Recimo za back-up :D

Sicer pa Simul 295 pod 600€? Lepa, treba mal pogledat okol.
 
 
 
 
Jackie
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1042
Pridružen: 04 Mar 2012, 18:19
Kraj: Pohorje


Odgovor Objavljeno: 08 Jul 2012, 03:04 

Not je samo Mesa 2:90 pa TriAxis, pa ma stvar zajetnih 33kg. Nočem vedet kolko tehta Hetfieldov rack ki ima not 4 TriAxise pa dva 2:90ja pa še polno drugih p******j. icon_eek
 
 
34 prispevkov • Stran 3 od 31, 2, 3
 
 
Pojdi na: