*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
286 prispevkov • Stran 19 od 201 ... 16, 17, 18, 19, 20
 
 
Da Cat
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 1577
Pridružen: 16 Dec 2004, 20:51
Kraj: Gorenja vas


Odgovor Objavljeno: 07 Okt 2008, 09:22 

če lahko ruby 0,5W žene kitarski box 4x12, 300W, ne boš mel problema poganjati s tisto zadevo 30W :peace:

Drugače sem pa doživel, da je 0,5W ruby solidstate priklopljen na 12 inćni speaker popapal 5w ibanezovega lampaša :punk:
 
 
 
 
marko89
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1973
Pridružen: 15 Jul 2006, 11:35
Kraj: Turnišče ( okolica Murske Sobote)


Odgovor Objavljeno: 07 Okt 2008, 14:13 

Hvala fantje!!! :peace:
 
 
 
 
Bipo Larni
Uporabniški avatar
Surf kavboj


Prispevkov: 7126
Pridružen: 13 Jan 2005, 02:52
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 07 Okt 2008, 21:08 

Kako je pa z impedanco, če hočeš direkst s preampom gnat zvočnik? To štima?
 
 
 
 
marko89
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1973
Pridružen: 15 Jul 2006, 11:35
Kraj: Turnišče ( okolica Murske Sobote)


Odgovor Objavljeno: 07 Okt 2008, 21:26 

Štima. V pdf navodilih sem prebral da je možno priklopit gor.
 
 
 
 
irenej
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1675
Pridružen: 03 Apr 2007, 12:23
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 07 Okt 2008, 21:29 

Tale preamp ima stikalo za impedanco, sodeč po navodilih, lahko izbereš 4 ohm (se pravi za zvočnike, tud tiste z višjo impedanco) in 200 ohm (za slušalke). Zgleda kar zanimivo.
Drugače pa dvomim, da se dobro konča, če navaden preamp z line izhodom priklopiš na zvočnike.
 
 
 
 
marko89
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1973
Pridružen: 15 Jul 2006, 11:35
Kraj: Turnišče ( okolica Murske Sobote)


Odgovor Objavljeno: 07 Okt 2008, 21:40 

Ja saj zato ima tale preamp vgrajen majhen power amp.
 
 
 
 
dr777
bodoča legenda


Prispevkov: 727
Pridružen: 31 Jan 2006, 08:46
Kraj: celje


Odgovor Objavljeno: 08 Okt 2008, 11:14 

na e530 lahko priklopiš zvočnike na izhod predojačevalca (1,5w) tako kot so že napisali soformaši. ampak kolikor imam izkušnje in sem sem probal je predojačevalec, tako kot vsak drug brez cabinet simulacije, neuporaben za direktno snemanje in tudi čez slušalke je zvok grozen. meni ta zadeva zveni dobro samo na 2x12 ali 4x12 boxsu. probaj pa boš videl kako ti je všeč sound.
 
 
 
 
jrn
predskupina


Prispevkov: 159
Pridružen: 27 Dec 2007, 20:18
Kraj: Piran


Odgovor Objavljeno: 15 Maj 2010, 15:05 

Ziv!

Zanima me, če je možno, da bi med seboj vezal Digitecha 2120 in Triaxisa, tako da bi kot preamp uporabljal triaxisa, digitecha pa kot effect processor.
Vse skupaj pa bi krmilil preko digitechovega 2120 footcontrolerja.
(Na koncu pride še marshall-ova stereo končna.)

Lp
jrn
 
 
 
 
dr777
bodoča legenda


Prispevkov: 727
Pridružen: 31 Jan 2006, 08:46
Kraj: celje


Odgovor Objavljeno: 17 Maj 2010, 13:50 

če ima 2120 (kar mislim da ima, kot moj 2112) zadaj fx loop ni nobenih problemov to povezat in sprogramirat.
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4763
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 17 Maj 2010, 13:56 

more met, sej razlika je samo v čipu, ne? ker jst imam na zunaj 2112, v bistvu je pa 2120.
 
 
 
 
Crazy Boris
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 302
Pridružen: 04 Feb 2007, 11:28

Odgovor Objavljeno: 20 Maj 2010, 13:23 

Ima Fx, to je najmanjši problem skupaj zvezat :wink:
Drugače je pa razlika samo v čipu...
Forgotten Past
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4763
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 29 Avg 2014, 09:12 

Da malček obudim temo... ;)

V zadnjem času je TC ful pocenil svojo robo. icon_eek G Major 2 za 360€. Ko sem ga jaz nabavil, je bil 500€. Za to ceno se zdej že dobi G Force-a! Rack roba se slabo prodaja...
http://www.thomann.de/de/tc_electronic_gmajor_2.htm
http://www.thomann.de/de/tc_electronics_gforce.htm
 
 
 
 
goran
car na kitar'


Prispevkov: 1733
Pridružen: 06 Nov 2007, 10:00
Kraj: Laško


Odgovor Objavljeno: 29 Avg 2014, 09:26 

Mogoče je nekaj tudi na tem,da so pedalčki postali toliko boljši in bolj dostopni.Čeprav so cenovno kakšni Strymon ali Eventide pedali lahko tudi dražji kot tale rack komponenta.
 
 
 
 
FelX
Uporabniški avatar
Administrator


Prispevkov: 5942
Pridružen: 19 Jan 2005, 17:03
Kraj: Celje, knežje mesto


Odgovor Objavljeno: 29 Avg 2014, 09:34 

Nasplošno danes za enak denar dobiš več, ali vsaj podobne stvari ceneje. Še posebej v vstopnem razredu, recimo modeling ampih. 15 let nazaj sem dal za Ibanezovo 25w dvokanalno jajco prek 40 jurjev, danes imaš morje močnejših in zvokovno superiornejših ampov za ceneje.

Izjema je pa butični trg, tam ni sprememb, oz. je še kaj dražje zaradi dragih old stock komponent :)
Slika Bodi fül kül in postani podpornik foruma --> Slika
 
 
 
 
Lux
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 693
Pridružen: 18 Okt 2006, 17:09

Odgovor Objavljeno: 20 Nov 2014, 17:54 

Koliko bi bila korektna cena za rabljeno Rocktron velocity 100 končno stopnjo? Na bolhi se nahaja ena za 140€
 
 
286 prispevkov • Stran 19 od 201 ... 16, 17, 18, 19, 20
 
 
Pojdi na: