*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
286 prispevkov • Stran 1 od 201, 2, 3, 4, 5 ... 20
 
 
WickedOne
Uporabniški avatar
predskupina


Prispevkov: 187
Pridružen: 25 Jan 2005, 17:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 18:32 

Oj!

mene pa zanima koliko od vas uporablja rack opremo pa katero :D ...


Lp, Ris
 
 
 
 
Pero
bobnar


Prispevkov: 45
Pridružen: 26 Nov 2004, 23:02

Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 19:03 

Jaz uporabljam:
-končna Marshall 50/50 iz serije 9000(tista starejša, siva)
-Marshall JMP-1 preamp
-Roland GP-100
-Rocktron 300G Kompresor/limiter
-Rocktron PRO-Q enchantment system
-AKG wierless system

Pol mam pa še:
-Marshall 1960A box
-Roland FC-200 midi kontroler
-George Dennis wah/volume

to bi nekako blo to....
Too much is never enough!!!!
 
 
 
 
WickedOne
Uporabniški avatar
predskupina


Prispevkov: 187
Pridružen: 25 Jan 2005, 17:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 19:26 

cool :)


U dej mi povej kok ti kej wireless paca ton? oz kok mas suma?
pa kako se ti kej obnese kompresor od Rocktrona?

No moj rig je pa sestavljen nekako takole:

- American Audio Power distributor PDP-900
- Sennheiser Evolution 172P wireless guitar system
- Korg DTR-1 Digital Tuner
- Tech21 SansAmp PSA-1 Preamp
- Rocktron HUSH Super C
- TC Eletronic G-Major
- BBE 362 Sonic Maximizer
- Peavy Classic Stereo 2x 50W Power Amp

pol pa se dodatno:

- Digitech Synth Wah
- CryBaby BB-535 Chrome Series Wah-Wah
- Behringer FCB 1010 MIDI Kontroler
- 2x Marshall 2x12 1936 Box

se pa se vedno ubadam z razlicnimi kombinacijami vezave zadev... never ending story :cry:

Lp, Ris
 
 
 
 
Ploki
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 3937
Pridružen: 19 Avg 2004, 09:44
Kraj: Velenje-LJ


Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 20:27 

Jst pa Mesa Boogie Quad....
...
:oops:
:cry:
i need a poweramp, seriously :)
 
 
 
 
Borut
Uporabniški avatar
doniral2010
doniral2010


Prispevkov: 9560
Pridružen: 13 Avg 2004, 09:20

Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 20:28 

na bolhi je en mesa 20/20 ful pocen.......pa se fajn bo sel zravn
 
 
 
 
WickedOne
Uporabniški avatar
predskupina


Prispevkov: 187
Pridružen: 25 Jan 2005, 17:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 22:23 

Ploki napisal/-a:
Jst pa Mesa Boogie Quad....
...


Quad rox :)

a od efektov pa nic ne uporabljas?

Lp, Ris
 
 
 
 
Ploki
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 3937
Pridružen: 19 Avg 2004, 09:44
Kraj: Velenje-LJ


Odgovor Objavljeno: 30 Jan 2005, 22:50 

hehe, nov sem se ;) najprej se koncna, potem pa verjetn T.C. Electronics.. Eventide sem gledu, sam se vidu tud cene :? :?

ta cas bom moral met pa zooma na fx loopu :? :? :?

pa en midi vmesnik za quada se.. da si bom lahk s controllerjem zvezu ;)
 
 
 
 
itStime
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 421
Pridružen: 11 Nov 2004, 22:23

Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 10:22 

He He Moj pa je prow majhen v primerjavi z vajinim:
Marshall JMP-1 preamp
TC electronic G-major
Končna Marshall 9100 2x50
4x12 greenbackerji

+ Bad Horsie 2 WAH
FCB 1010 MIDI foot controler
 
 
 
 
WickedOne
Uporabniški avatar
predskupina


Prispevkov: 187
Pridružen: 25 Jan 2005, 17:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 11:05 

itStime napisal/-a:
He He Moj pa je prow majhen v primerjavi z vajinim:
Marshall JMP-1 preamp
TC electronic G-major
Končna Marshall 9100 2x50
4x12 greenbackerji

+ Bad Horsie 2 WAH
FCB 1010 MIDI foot controler



hehe.. velikost ni pomembna ;) vazen je koncni rezultat :)

Ucas sm mel tud js JMP-ja pa se mi je zdel prevec noisy

btw ... FCB + GM ... ali imas vse postelano? mislim js imam blazne probleme z exp pedali.. nikakor da mi rata zadevo postimat :cry: pa sm precekiru vse mozne dokumente na to temo.. ( forumi, mailing liste - FCB in GM ) k so celi doktorati na to temo delani... ampak pr men ne deluje :(

Lp, Ris
 
 
 
 
benetom
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1417
Pridružen: 14 Avg 2004, 16:20
Kraj: SZ Prekmurje (Domajinci )


Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 11:47 

To ima ženin brat :D :

Rack:

Sabine Tuner
Marshall JMP-1 PreAmp
AMP Hughes&Kettner 2 x 50 W (popravek..:) )
TC- ELectronics G-Force
2x Marshall 2x12 1936 Box

Pedali:
Cry Baby Wah
Rocktron All-Access pedal :shock: (zadeva stane skor 1000EUR)

Jaz pa :( :
No Rack :)

Efekti ki so na Line6 Spider II 150W
Behringer X-V Amp
BOSS CS-1
Zadnjič spremenil benetom, dne 31 Jan 2005, 17:14, skupaj popravljeno 2 krat.
 
 
 
 
Ploki
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 3937
Pridružen: 19 Avg 2004, 09:44
Kraj: Velenje-LJ


Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 11:54 

aja jst mam se na koncu 2×12 Vintage 30's box :D trenutno priklopljen na nic. :roll:

preamp 2×50w? to je pol taka varjanta kot head?
 
 
 
 
WickedOne
Uporabniški avatar
predskupina


Prispevkov: 187
Pridružen: 25 Jan 2005, 17:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 11:57 

benetom napisal/-a:
TC- ELectronics G-Force



Auuuu... nekega lepega dne .... :cry:
 
 
 
 
Mac
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 326
Pridružen: 16 Avg 2004, 08:57

Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 14:55 

Hmmm....

AKG WMS 400 Wireless
TC Electronics G-Major
Sans Amp PSA1
BBE Maximizer 482i
Tech 21 Power Engine 400

FCB 1010 (jajca od jajca-ko crkne definitivno zamenjam za 200 Rolanda)
Tech 21 Killer Whail Wah
2x 4x12 Ibanez
To bi bilo to....Vse ostalo je pa samo del domišljije oz. znanje obračanja gumbov ;)
Tale rig mi je dejansko "tanrtabol" pa sem veliko preizkusil :twisted:
Zadnjič spremenil Mac, dne 07 Sep 2007, 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
 
 
 
 
WickedOne
Uporabniški avatar
predskupina


Prispevkov: 187
Pridružen: 25 Jan 2005, 17:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 16:20 

good rig ni kej ....

matr vidm da BBE 482i uporabljas.. sj morm svojga BBE 362 zamenjat k je edini un-balanced v celi verigi :roll: ....

Beyerdynamic wireless -> a kej sumi :) ?

btw ... a si probu s tem rigom ze kej snemat na direct recording na primer?

Lp, Ris
 
 
 
 
benetom
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1417
Pridružen: 14 Avg 2004, 16:20
Kraj: SZ Prekmurje (Domajinci )


Odgovor Objavljeno: 31 Jan 2005, 17:12 

Ploki napisal/-a:
aja jst mam se na koncu 2×12 Vintage 30's box :D trenutno priklopljen na nic. :roll:

preamp 2×50w? to je pol taka varjanta kot head?



Napačen podatek 2 x 50 ojačevalc sem mislu in še dodal sem JMP-1 kot preamp.....
 
 
286 prispevkov • Stran 1 od 201, 2, 3, 4, 5 ... 20
 
 
Pojdi na: