*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
202 prispevkov • Stran 2 od 141, 2, 3, 4, 5 ... 14
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4810
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 04 Okt 2006, 17:21 

U zakon, to mi reši eno veeeeeeeliko težavo, torej. :D
 
 
 
 
uros.planinc
Uporabniški avatar
car na kitar'


Prispevkov: 2139
Pridružen: 11 Jan 2005, 12:17
Kraj: ce


Odgovor Objavljeno: 17 Okt 2006, 11:46 

dr777 napisal/-a:
Kaj je narobe z Behringerjem FCB footswitchem, jaz ga imam že 2 leti pa se mi zdi èist uredu zadeva, razen kolikor je nekoliko veèji. Po mojem je ena redkih stvari od Behringerja, ki je uredu in deluje.
nisem glih privrženec Behringerja, ampak me vseeno zanima kaj vam ne paše na tej stopalki? :?


ja tud men ni jasno, sicer je moja zaenkrat sam v sobi,
ampak ne vem men se zdi ena najbolsih stvari ki jih je behringer naredil.

no mene osebno moti samo to da ma gor expression pedale, ki jih nikoli nisem maral...skoda da ni verzije brez njih.
:?



ps
no zanima me tudi zakaj rocktron midimate nima posebej gumbov bank up in bank down? oz ali jih ima pa jaz ne vem?
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4810
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 17 Okt 2006, 13:18 

Men se pa zdijo expression pedali uporabna zadeva :) (morda se mi le tako zdi, ker še nisem sprobal;))
 
 
 
 
puzzle
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 474
Pridružen: 16 Maj 2005, 19:13
Kraj: mežica


Odgovor Objavljeno: 17 Okt 2006, 13:41 

rocktron ima gumb 2nd, ki tretji in četrti gumb z leve "spremeni" v bank up in down.
 
 
 
 
CrAsH
Uporabniški avatar
bobnar


Prispevkov: 16
Pridružen: 30 Okt 2005, 02:56

Odgovor Objavljeno: 27 Okt 2006, 09:48 

Evo ne znam koliko je ovo jos aktualno, ali posto ljudi pisu koje kontrolere imaju, onda cu i ja :)

dakle trenutno koristim DMC Ground Control PRO i kontroler je stvarno vrhunski!
 
 
 
 
luciFERŠT
bobnar


Prispevkov: 48
Pridružen: 03 Apr 2005, 22:53
Kraj: ljubljana


Odgovor Objavljeno: 30 Dec 2006, 20:31 

mene pa zanima ce ima kdo voodu valva ter fcb1010.
ker mi ne uspe nastimati da ko pritisnem na gumb da bi mi prizgalo efetct bypass ali kaj podobnega ampak mi skace po presetih.
 
 
 
 
Ploki
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 3937
Pridružen: 19 Avg 2004, 09:44
Kraj: Velenje-LJ


Odgovor Objavljeno: 30 Dec 2006, 23:40 

men se zdi da lahko bypass nardis samo z CCjem..
do ccjev prides pa s pritiskom na tipko function na pedalu, na efektu pa nevem kako sprogramiras
 
 
 
 
luciFERŠT
bobnar


Prispevkov: 48
Pridružen: 03 Apr 2005, 22:53
Kraj: ljubljana


Odgovor Objavljeno: 17 Jan 2007, 20:37 

ne saj efect bypass imam na rocktronu funkcijo.
zanima me samo kako bi nastavil tipke da naredijo to kar jim zastavim na efektu in da ne skacejo vedno po presetih.
 
 
 
 
Ploki
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 3937
Pridružen: 19 Avg 2004, 09:44
Kraj: Velenje-LJ


Odgovor Objavljeno: 17 Jan 2007, 21:36 

http://www.ableton.com/forum/viewtopic.php?p=407562&sid=224666d9b3f4e1e49e7700498763a602

tle mas, ni se mi dalo brat, uglavnem, CC mors sprogramirat.
Midi Program Change == za presete
Midi Control Change (CC) = bypass, fx on/off, tap tempo itn.
 
 
 
 
luciFERŠT
bobnar


Prispevkov: 48
Pridružen: 03 Apr 2005, 22:53
Kraj: ljubljana


Odgovor Objavljeno: 01 Feb 2007, 01:09 

Ploki HVALA ti :D
dela sedaj kakor sem hotel.

se enkrat hvala.
lp LuciFeršt.
 
 
 
 
FelX
Uporabniški avatar
Administrator


Prispevkov: 6046
Pridružen: 19 Jan 2005, 17:03
Kraj: Celje, knežje mesto


Odgovor Objavljeno: 01 Feb 2007, 14:34 

Pravkar gledam, da je Tech 21 poslal na trg nov midi kontroler:

http://www.tech21nyc.com/midimoose.html

Zgleda zanimivo, footswitchi na njihovih ojacevalcih so meni osebno odlicni.
Slika Bodi fül kül in postani podpornik foruma --> Slika
 
 
 
 
simy_
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 738
Pridružen: 15 Mar 2006, 23:32
Kraj: prevalje


Odgovor Objavljeno: 07 Feb 2007, 17:52 

Kaj pa roland fc-200 ?

Mislim ostale stvari od rolanda niso švoh kaj pa to?

Lp S
 
 
 
 
temper
predskupina


Prispevkov: 191
Pridružen: 20 Jan 2005, 18:31

Odgovor Objavljeno: 07 Feb 2007, 20:57 

Jst mam behringerja FCB-ja ze tri leta... in zadeva dela. Za ta denar sm res zadovoln ceprav vem da bo treba neki mal bolsga nabavt zaradi same kvalitete (ker se vseeno bojim da bo pa enrat kr nehu delat). Dokler pa dela je pa carsko.
 
 
 
 
simy_
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 738
Pridružen: 15 Mar 2006, 23:32
Kraj: prevalje


Odgovor Objavljeno: 07 Feb 2007, 21:02 

No saj ravno kot si omenil mene skrbi pri le tem kvaliteta in zato nekako se nebi rad odločil za to :? .

Torej samo da spomni ve kdo kaj o fc-200

LPs
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4810
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 08 Feb 2007, 23:16 

Men je hecno, ko tule berem, kak folk ne mara Behringerjev... Sam poznam pa vsaj tri kitariste, ki jih majo že neki cajta, pa dela brez problema... Vsi so kot gromozanski minus navedli le obupna navodila...
 
 
202 prispevkov • Stran 2 od 141, 2, 3, 4, 5 ... 14
 
 
Pojdi na: