*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Evil_Incarnate
bobnar


Prispevkov: 1
Pridružen: 20 Apr 2020, 14:55
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 28 Apr 2020, 23:43 

Ker sem imela med karanteno malo več časa za razmišljanje, sem prišla do odločitve, da si želim malo konkretneje tudi v glasbene vode.

Že nekaj časa me vleče v petje zato bi se rada pridružila za redno ali občasno sodelovanje kakšnemu izmed manj znanih/novejših bandov (starosti članov okoli 20-35let), ki igra/ustvarja predvsem za zabavo. Možnost je pridružitev bandu ali pa to da posnamemo par komadov in z mano sodelujete na koncertih.

Pojem načeloma clean vokale (deloma v smeri opernega stila malo v smislu Simone Simons, Floor Jansen, Xandrie ampak nižji vokal temnejšega tona).

Moja ideja (odprta sem tudi za druge) je ustvariti mešanico elementov različnih vrst metala kjer bo vokal v smislu symphonic metala, melodije in osnova v smeri power metala, mogoče z dodatkom folk-a in vsebinsko neka mešanica blacka/blackenddeatha in fantasy vsebin.

Z veseljem prispevam pri sestavljanju tekstov in melodij (nekaj še ne čisto do konca razvitih idej že imam), lahko tudi vodim ustvarjanje podobe in pomagam pri oglaševanju :twisted:

Sem iz Ljubljane, idealno bi bilo, da bi tudi vaje potekale v bližini.

https://imgur.com/a/4EYYfJL

Vsi, ki vas zanima sodelovanje mi pišite na mail: masterofdarkparadise@gmail.com
(lahko mi tudi napišete sporočilo)
 
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: