*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Rozamamina
bobnar


Prispevkov: 4
Pridružen: 26 Avg 2019, 02:42

Odgovor Objavljeno: 19 Feb 2020, 23:14 

Sem pevka z izkušnjami na odru. Prej sem pela v funk bandu. Sedaj pa iščem kitarista/ko ali pianista/ko, ki obvlada in bi rad/a počasi zgradil/a nekaj kvalitetnega v smeri dueta. Saj vem, saj vem...to je zdaj moderno ;)
Ampak zavoljo logistike in tudi tega, da končno vem, kaj iščem, mi tak način petja, tudi, če ga vsi ostali že "furajo", prav odgovarja :)
Gibljem se med vsemi stili, od Sinatre, Nine Simone, Linkin Park, Queenov pa do tega švoh popa, ki ga poslušamo zdaj, vmes tudi kakšen francoski šanson, blues, jazz, Tina Turner in AC/DC, Elvis,rock, itd itd..čisto zmešan okus imam, tudi to vem ;) Predvsem mi je glavno, da gre pesem v uho...tako, da pri meni res ne igra vloge od kje muzika pride, ampak kako zveni...
Posnetke svojega petja imam in jih tudi pošljem.

Prostora in opreme za vaje trenutno nimam ( ampak bomo to tudi uredili, če bo potreba), sem iz okolice Domžal in iščem nekoga iz okolice Lj.
Leta sicer niso pomembna, ampak je pomoje vseeno fino, da se gibljemo okoli nekega podobnega time zona ;) moj je štartal, za časa zimskih olimpijskih in Vučkota :)

Zanimam se za resno delo. V štartu bolj izi, za dušo in ventil po službi, kasneje, če zadeva zalaufa pa tudi nastopi, ker vizija je, samo še "kemija" ;) mora biti.

Več na mailu;
Imakeitnew@gmail.com
 
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: