*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
2 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
UrbanP
bobnar


Prispevkov: 13
Pridružen: 02 Nov 2016, 19:22

Odgovor Objavljeno: 09 Feb 2020, 15:53 

Zdravo,

skupina Morningstar iz Beke (vas pri Kozini) iščemo pevca za CLEAN vokale, starosti nekje okoli 21 let. Igramo nekakšno zmes med Wintersunom, Judas Priest-om, Iron Maidnom, Gojiro, Anthraxom, Ghostom in atmosferičnim black metalom. Skratka svega in svašta samo da je metal ;) (beri: brez metal-, death- in ne vem katerega core-a). Zainteresiranim lahko pošljemo naše demote, da boste videli za kaj približno gre :D .

Lasten prevoz ni potreben če živiš nekje na relaciji Nova Gorica-Kozina, ali pa Portorož-Kozina, ker dva člana banda peljeva do tam :peace: . Vadimo vsak petek ob 18:00/19:00 v Beki, v dobro urejenem placu, kjer pa na žalost nimamo ozvočenja oziroma opreme za pevca, smo pa pripravljeni vanjo vložiti vsak svoj del denarja, tako da to ne predstavlja ovire.

Smo usmerjeni v avtorsko glasbo in imamo že lepo število komadov (večino jih je treba še dodelati), katere smo pripravljeni posneti v EP za začetek. Dolgoročen cilj je tudi koncertiranje tako z avtorsko glasbo kot tudi z nekaj cover-ji. :kitarist:

Zainteresirani me lahko kontaktirate na urban.pegan@gmail.com, ali pa samo tu dodate odgovor :peace: :D

Ajde, rokenrol :kitarist: !
 
 
 
 
UrbanP
bobnar


Prispevkov: 13
Pridružen: 02 Nov 2016, 19:22

Odgovor Objavljeno: 25 Feb 2020, 20:04 

Se popravljam: Tudi pevke so dobrodošle!
 
 
2 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: