*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
supernaut
bobnar


Prispevkov: 2
Pridružen: 08 Feb 2019, 19:43

Odgovor Objavljeno: 08 Feb 2019, 21:39 

Zivjo! Ker sem v fazi, ko uživam v preizkušanju nove opreme (torej kr orenk primer GAS-a :mrgreen: ) ponujam v menjavo odlično ohranjen (dejansko kot nov), in brezhiben kitarski ojačevalec Fender Mustang III v2, s 2-button footswitchem in vsemi priloženimi kabli.
Ojačevalec je praktično kot iz trgovine. Verjetno ni potrebno kaj dosti razlagati o tej zadevi, razen da gre za enega najboljših ss/modelling ampov, z odličnim simulacijami Fenderjevih (in drugih) amp-ov, praktično lampaško odzivnostjo, nešteto efektov, itd. Lahko se z lahkoto uporablja doma (master volume je zelo odziven) in zveni odlično pri nižjem volumnu pa vse do vaj in večjih odrov, kjer s svojimi 100w in 12 inch Celestion zvočnikom premore ogromno moči.
Premore še snemanje preko vgrajenega USB audio vmesnika, upravljanje z efekti in nastavitvami pa je zaradi intuitivnega dizajna z gumbi in lcd-zaslonom resnično otroško lahka (navodila niso potrebna). Lahko pa se vse skupaj upravlja tudi preko računalnika in programa Fuse - na Fender strani je tudi na tisoče patchov od uporabnikov. Skratka, res nora vrednost za denar.

Za menjavo me najbolj zanimajo ojačevalci in kitare, mogoče tudi kakšen mfx pedal.

Pri menjavah je cena 225€, če bi koga zanimal nakup pa 215€.

Če koga zanima naj mi piše na ZS ali pa na mail: supernautguitars@gmail.com

Lp! :kitarist:
 
 
1 prispevek • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: