|
|
 |
|
 |
|
|
|
uros55 |
 |
muzejski primerek |
|
|
Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 07 Feb 2009, 18:30 |
jst sem zadnjič v musicmaxu probal kar nekaj t-rex pedalčkov in so se mi nekateri zdeli precej hi-gain  . Zmagata pa Replica delay in Mudhoney drive. Delay je naravnost fantastičen  le cena je malce antipatična, mudhoney drive je pa odličen za kakšen rock/blues. No, pa tudi comp-nova kompresor ni švoh.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
Leon |
 |
stompbox freak |
|
|
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana
|
Objavljeno: 16 Mar 2009, 03:32 |
Moram reči, da je po kopici kompresorjev (Boss CS-3, Ross Compressor, MXR Dynacomp ter BBE Orange Squash) CompNova končno tisto, kar sem od kompresorja pričakoval in želel... in še več. Skorajda kakorkoli obrneš gumbe, škatlica s kitarskim tonom počne (vseskozi navdušujoče transparentne) čudeže. Začuda me je Squeezer pustil popolnoma hladnega in me je prisotnost lampe še bolj začudila, saj je tonalno bil res CompNovi komaj do gležnja Replica preprosto topi ušesa in kravžlja možgane... tako odlično zveneč delay s preprostim tap tempom je zame čista zmaga. Tremster pa je poleg EA Tremolo od ZZ Efekti edini tremolo, ki me je pustil zasanjanega in zatopljenega v pulzirajoče akorde... Edini T-Rex, ki bi bil še v mojem arzenalu dobrodošel je Twister (ali pa DGTM... mogoče ToneBug Reverb ali Roomate...ah, toliko je lepih škatlic...). Zanimive novitete - Greg Koch signatures... Gristle King: http://www.t-rex-engineering.com/Defaul ... VariantID=DGTM: http://www.t-rex-engineering.com/Defaul ... VariantID=Pa še nekaj jih je, pogledat hitro na stran! 
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
Objavljeno: 13 Jun 2009, 10:32 |
Včeraj sem probal Tonebug Overdrive in skoraj padel s stola, to je neverjetno dobro. Na Zendriva me spominja, bom enkrat kmalu kar direkt primerjal. Me je pa kar strah kako bodo Greg Koch zveneli, zaenkrat jih majo samo v Celju 
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
pissdrunx |
 |
doniral2010 |
 |
|
|
Kraj: LJ
|
Objavljeno: 13 Jun 2009, 16:12 |
je full zakon tone bug ne! za clean boost ne, za vse o lažjega do močnea ovedriva pa raztura! Igral sem na hot roda pa squier tele 2xp90------>rock n roll! edit: pa še cena ni pretirana.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
pissdrunx |
 |
doniral2010 |
 |
|
|
|
Objavljeno: 27 Jul 2009, 11:52 |
če so komu da downloadat...sem sprobaval nek mikrofon igral sem pa na SG-ja->tonebug->jcm 800 File je wav(18MB), ker je so moji xp-ji na zadnjih izdihljajih in nisem mogel mp.3 exportat, ker sem pa tudi očitno retard in ne znam pravilno postavit mikrofona je tudi zvok zlo slab...aja pa igram tudi zlo slabo...če še vedno koga zanima: http://www.mediafire.com/?ghgmnyei3oymaršal je bil pomoje nekje na 6-7 na master pa na kaki četrtini na preamp, tonebug pa na kake četrt gaina, pa tričetrt voluma.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
blah |
 |
ata vsega kitarskega |
|
|
Kraj: Maribor
|
Objavljeno: 27 Jul 2009, 12:42 |
Enostaven program za export iz wav in podobnih datotek v mp3 in podobno. http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
Objavljeno: 27 Jul 2009, 13:34 |
No, komaj čakam, da pridem domov in slišim ta ToneBug. Ker je res poceni. Ja imam od T-rexa sicer samo CompNovo in za napajanje Fuel Tank Jr. Replica je res hud delay. Ampak se mi zdi malo predrag špas. Še bolj kot to pa me moti, da rabi 12V in bi potem moral imeti poseben napajanje za Replico ali pa zamenjati Fuel Tank Jr.  Zato sem se naposled odločil za CMATMODSov Deeelay. Ostali pa me niso pretirano navdušili. Mogoče bi moral še enkrat malo potestirati njihove overdrive/distortion pedale. 
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
pissdrunx |
 |
doniral2010 |
 |
|
|
|
Objavljeno: 27 Jul 2009, 14:14 |
probaj mudhoney. Ne navdušuj se preveč nad posnetkom, ker ni preveč dober. Drugače se mi je pa pedalček veliko bolj dopadel na fender deluxa kot na mojga. edit: hvala blah, sicer mam kar zbirko audio programov na mojem računalniku, samo me windovsi malo hecajo.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
Objavljeno: 29 Jul 2009, 12:33 |
No, nisem pretirano navdušen. Ampak ni tako zelo slabo. Malo preveč kompresiran zvok oz. premalo dinamike za moj okus; ne znam definirati. Je pa pri tem posnetku gain najbrž do konca. Bom šel (še) enkrat probat Mudhoney, ampak glede na posnetke na netu, se mi zdi boljša izbira MAB.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
Leon |
 |
stompbox freak |
|
|
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana
|
Objavljeno: 20 Okt 2009, 10:56 |
JohnsonVoltage napisal/-a: Edino kar lahko rečem - do sedaj najbolj carski phaser, kar sem jih mel priložnost slišat. Se popolnoma strinjam. Mehak in transparenten, prekosi vse ostale phaserje, kar sem jih slišal. Da se ga odlično nastavit, da "udari ven" ali da čudovito sedi v ozadju. Nakup phaserja me nikoli prej ni bolj mikal  Tega za adapter pa nisem vedel, res škoda.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
Objavljeno: 20 Okt 2009, 21:36 |
Mislim, da noben T-Rex ne pride z adapterjem.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|