*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
114 prispevkov • Stran 6 od 81 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
 
Slay
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 765
Pridružen: 05 Maj 2005, 20:57
Kraj: Šentjernej


Odgovor Objavljeno: 02 Nov 2006, 17:29 

Nazgul napisal/-a:
ross11 napisal/-a:
1.0 jih ima 28, ne samo tistih 16 na gumbu.


A mi lahko kdo pove kako pridem do tistih 12 ki niso na gumbu? namreč kolega mi je posodu line6 pod 1.0 pa nimam manuala...


1.0 jih ima samo toliko kolko jih je na gumbu. 2.0 jih ima več. Do tistih pa dostopaš tako, mislim da, tiščih med vrtenjem potenciometra TAP TEMPO gumb. 28 AMP modelov ima samo POD 2.0 (ter potem XT)...
Know that, by nature, every creature seeks to become like God.
 
 
 
 
thunder
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 234
Pridružen: 30 Maj 2006, 17:19

Odgovor Objavljeno: 05 Dec 2006, 17:27 

Zanima me ce je kdo od vas ze probal vklopit PODa na racunalniske zvocnike in kaksen je bil rezultat? Odlocam se o nakupu in ceprav bi ga vecinom uporabljal prek slusalk bi ga vseeno kdaj rad slisal tudi brez, zato me zanima ce bi bili PC zvocniki primerni.
 
 
 
 
Slay
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 765
Pridružen: 05 Maj 2005, 20:57
Kraj: Šentjernej


Odgovor Objavljeno: 05 Dec 2006, 17:35 

Hja...mislim da je več odvisno od zvočne pa od zvočnikov kot pa od PODa. Pri meni na 5.1 zvočnikih se je slišal kar dobro...klub temu sem ga raje poslušal skozi 10w amp :D
Know that, by nature, every creature seeks to become like God.
 
 
 
 
thunder
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 234
Pridružen: 30 Maj 2006, 17:19

Odgovor Objavljeno: 05 Dec 2006, 17:38 

Aha, no jaz sem mel v mislih direkt priklop na zvocnike, brez racunalnika, ker zvocno imam itak on-board in je zanic, se Guitar Rig 2 komaj usposobim da se ga da nekako poslusat brez da ti usesa pregorijo od sumenja, pokanja in cviljenja. :D
Prek katerega ampa si ga pa ti poslusal?
 
 
 
 
Slay
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 765
Pridružen: 05 Maj 2005, 20:57
Kraj: Šentjernej


Odgovor Objavljeno: 05 Dec 2006, 17:40 

Ibanez IBZ10. Direkt preko zvočnikov pa še nisem sprobaval...
Know that, by nature, every creature seeks to become like God.
 
 
 
 
Bipo Larni
Uporabniški avatar
Surf kavboj


Prispevkov: 7126
Pridružen: 13 Jan 2005, 02:52
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 06 Dec 2006, 00:08 

thunder napisal/-a:
Zanima me ce je kdo od vas ze probal vklopit PODa na racunalniske zvocnike in kaksen je bil rezultat? Odlocam se o nakupu in ceprav bi ga vecinom uporabljal prek slusalk bi ga vseeno kdaj rad slisal tudi brez, zato me zanima ce bi bili PC zvocniki primerni.

Moralo bi delati brez problema in to v stereu. Sam adapter boš rabil, ker ima POD 6,3mm stereo jack za slušalke.
 
 
 
 
Slay
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 765
Pridružen: 05 Maj 2005, 20:57
Kraj: Šentjernej


Odgovor Objavljeno: 06 Dec 2006, 00:25 

Da...pa vtakni v stereo (phones) output, boš lahko koristil rotary efekt...samo moraš potem met tudi stereo kabel, bananco itd.
Know that, by nature, every creature seeks to become like God.
 
 
 
 
matrix
Uporabniški avatar
ata vsega kitarskega


Prispevkov: 3662
Pridružen: 18 Nov 2004, 19:34
Kraj: Cjele


Odgovor Objavljeno: 06 Dec 2006, 00:26 

thunder napisal/-a:
Zanima me ce je kdo od vas ze probal vklopit PODa na racunalniske zvocnike in kaksen je bil rezultat? Odlocam se o nakupu in ceprav bi ga vecinom uporabljal prek slusalk bi ga vseeno kdaj rad slisal tudi brez, zato me zanima ce bi bili PC zvocniki primerni.


Kupi si kakšne aktivne monitorje. Jaz jih imam od Behringerja v navezi z JMP-jem in je zvok stokrat boljši kot na slušalke. Če pa boš hotel igrat malo bolj naglas pa boš moral odštet malo več denarja. Monitorji kot jih imam jaz(MS20) delajo dobro na sobni jakosti, če jih pa naviješ pa so zvočniki preslabi in pri višjih frekvencah mal frcera zvok. Da se pa to popravit s kakim kompresorjem.
 
 
 
 
Bruc
Uporabniški avatar
bodoča legenda


Prispevkov: 659
Pridružen: 07 Feb 2006, 11:16
Kraj: Tolmin - Šmarje Sap


Odgovor Objavljeno: 02 Feb 2007, 20:55 

Evo, še en nov lastnik rabljenega POD1. Vtis po 10 minutah igranja - ta mala prasica ga žge!! :twisted:
Sem imel ZOOM-a, pa mi ni bil preveč všeč, ker mi ni ratalo spravt ven tistega hi-gain palm-muted sounda, na POD Rectifier in Soldano pa zveni fenomenalno :D
Sem imel v mislih, da bi ga imel doma za vadit, pa mislim da mi bo prišel prav tud kr za vaje z bendom.
 
 
 
 
Bipo Larni
Uporabniški avatar
Surf kavboj


Prispevkov: 7126
Pridružen: 13 Jan 2005, 02:52
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 05 Feb 2007, 20:50 

Je kdo probal kombinacijo Line6 POD 2.0 in TC Electronics G minor? Ali pa Tech 21 Midi Mouse? Kaka druga poceni varijanta menjanja patchev na PODu (za prst na roki ne bom rekel "ha, ha")? Je med menjavami kaka latenca? Pokljanje? Ali reverb in delay izzvenita do konca? Skratka kakšne so vaše izkušnje s PODom in midi kontrolerji?
 
 
 
 
st|gg



Odgovor Objavljeno: 30 Mar 2007, 17:16 

Mene pa zanima, če bi biu tale kabel uredu za povezat s compom ?

http://www.bolha.com/oglas2202621
 
 
 
 
dark_wizard
kitarski heroj


Prispevkov: 1340
Pridružen: 28 Apr 2005, 12:45

Odgovor Objavljeno: 30 Mar 2007, 18:43 

Če imaš gameport(ali rs232 mislm da se reče) na zvočni kartici,in MIDI na efektu,potem bi šlo...
 
 
 
 
Borut
Uporabniški avatar
doniral2010
doniral2010


Prispevkov: 9588
Pridružen: 13 Avg 2004, 09:20

Odgovor Objavljeno: 30 Mar 2007, 19:25 

rs232 in gameport ni isto
 
 
 
 
dejx
gospodar strun


Prispevkov: 988
Pridružen: 05 Mar 2005, 19:21
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 30 Mar 2007, 19:33 

offtopic: rs323 je kul zadeva 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
 
 
 
 
marko89
Uporabniški avatar
živa legenda


Prispevkov: 1975
Pridružen: 15 Jul 2006, 11:35
Kraj: Turnišče ( okolica Murske Sobote)


Odgovor Objavljeno: 30 Mar 2007, 19:41 

to je ta pod http://www.harmony-central.com/Effects/ ... -large.jpg

?

sem prebral to temo , in vedno bolj sem blizu da bi ga kupil
 
 
114 prispevkov • Stran 6 od 81 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
 
Pojdi na: