*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
74 prispevkov • Stran 5 od 51, 2, 3, 4, 5
 
 
quis.ut.deus
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 320
Pridružen: 31 Jan 2011, 21:14
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 04 Dec 2015, 00:13 

Leon, hvala. boš še tako prijazen in mi podelil kak kontakt, ker ne forumu ne najdem uporabnik y nickom humorist...al pa neki nisem zaštekal prav 1ninja 1facepalm
https://www.facebook.com/mookiepj
 
 
 
 
Leon
Uporabniški avatar
stompbox freak


Prispevkov: 8944
Pridružen: 30 Okt 2005, 20:48
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 04 Dec 2015, 00:16 

Hmnja, to je bila moja slaba šala, ker si rekel, da te pedala hecata... nevermind.

Za kontakte serviserjev imaš tole temo, si malce oglej za tiste, ki sem jih prej omenil (Trampuž, Carič, Boban, uporabnik mcinku tule na forumu): viewtopic.php?f=11&t=6036
 
 
 
 
quis.ut.deus
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 320
Pridružen: 31 Jan 2011, 21:14
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 04 Dec 2015, 00:33 

ja...sam lohk bi zaštekal.. :roll: ...ni dan danes 1facepalm

tnx...
https://www.facebook.com/mookiepj
 
 
 
 
irenej
živa legenda


Prispevkov: 1691
Pridružen: 03 Apr 2007, 12:23
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 05 Dec 2015, 08:38 

Če maš težave z BF2 ga meni prinesi. Samo ga ne dobiš več nazaj :D
 
 
 
 
umrak11
Doniral 2011
Doniral 2011


Prispevkov: 427
Pridružen: 22 Jul 2010, 07:40
Kraj: Tolmin


Odgovor Objavljeno: 24 Jan 2016, 13:17 

Ima mogoče kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe z Dunlop Cry Baby wahom (Slash varianta), signal gre skozi ko efekt ni priključen, ko pa ga priklopiš use utiša oziroma zlo zlo šibek neslišen signal gre skozi in potiho šumi? En čas nazaj mi je to že delal potem je začel delat nazaj in zdej spet zafrkava :)
 
 
 
 
PaulDila
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 464
Pridružen: 28 Feb 2010, 17:32
Kraj: Nm/Lj


Odgovor Objavljeno: 24 Jan 2016, 13:56 

Hmm ... :? Baterija morda? Kakšen slab stik, volume potenciometer (če ga ima) ...
 
 
 
 
umrak11
Doniral 2011
Doniral 2011


Prispevkov: 427
Pridružen: 22 Jul 2010, 07:40
Kraj: Tolmin


Odgovor Objavljeno: 24 Jan 2016, 20:09 

Baterija ne more bit, sem probal z napajalnikom in baterijo isto dela. Volume potenciometra nima.. nevem ugibam je možno da je stikalo?
 
 
 
 
PaulDila
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 464
Pridružen: 28 Feb 2010, 17:32
Kraj: Nm/Lj


Odgovor Objavljeno: 24 Jan 2016, 20:40 

Lahko bi bilo. Tudi sam sem pri mojem wahu odkril, da če ga preslabo pritisnem, da ne preklopi v celoti. Preizkusi, če ni morda samo to. Glede na to, da praviš, da včasih dela, včasih ne.
 
 
 
 
umrak11
Doniral 2011
Doniral 2011


Prispevkov: 427
Pridružen: 22 Jul 2010, 07:40
Kraj: Tolmin


Odgovor Objavljeno: 24 Jan 2016, 20:41 

Zanimivo je ker ni važno kako ga pritisneš al pa 20krat izklopiš al vklopiš vedno isto naredi, hm.. nevem bo treba zgleda stikalo naročit pa probat.
 
 
 
 
roxxx
Uporabniški avatar
reverb fanatik


Prispevkov: 458
Pridružen: 08 Okt 2011, 17:16
Kraj: Ce/Lj


Odgovor Objavljeno: 23 Feb 2016, 13:53 

Korg Pitchblack stomp tuner mi noče uglasiti zvišanih tonov, npr. lahko oglasim v standard E, standard D, drop C itd. Vendar ko hočem uglasiti v tuning ki vsebuje zvišane tone npr C#, D# itd. se mi samodejno izklopi. Sem probal različne vire napajanja (onespot, poweplant, baterija) in je vedno isto, probal sem kalibrirati, zamenjal način-mode prikaza itd. in je vedno isto. Ve kdo kaj bi lahko bil razlog? Kolegu dela isto vendar za druge tone. icon_e_confused
 
 
 
 
Am_I_Evil
reverb fanatik


Prispevkov: 376
Pridružen: 02 Nov 2007, 18:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 03 Sep 2018, 14:16 

Živ,

Zanima me če je že kdo naletel na podoben problem in kako ga je rešil...

Stanje
Amp(effect loop) -> phaser(mad professor) -> chorus(electro Harmonix) -> delay(t-rex reptile2) -> reverb -> to amp


vse se napaja preko FuelTank classic napajalca, ki pa ima očitno neke probleme.


Moteč je delay, ker ko je ugasnjen, še vedno slišim "klik" tap-tempa v ojačevalcu. Tap tampo slisim tudi, če je delay priklopljen samo na napajene in input/output nista priklopljena. Videti je, kot da ta klik prihaja skozi maso na napajalcu. Če ga priklopim na baterije je itak tiho...

Enkrat sem situacijo že rešil, ko sem uporabil " daisy chain" kabel za napajanje... pol sem pa nekaj štrikal... in zdej je spet isto.


Kakšna ideja?
About guitar Amplifiers :)
www.ampspecs.com
 
 
 
 
Leon
Uporabniški avatar
stompbox freak


Prispevkov: 8944
Pridružen: 30 Okt 2005, 20:48
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 03 Sep 2018, 14:31 

Delay na izoliran/ločen izhod. FT classic jih nima (me je kar razočaralo, ko sem jih imel par iz FT serije), le izolirane sklope - 9V (8 izhodov) / 12VDC / 12VAC, kar je manj uporabno.

Delay daj na 12V DC (spec je max 12,5, tako da ni problema), ostalo na 9v v ločen sklop.
 
 
 
 
Am_I_Evil
reverb fanatik


Prispevkov: 376
Pridružen: 02 Nov 2007, 18:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 03 Sep 2018, 18:55 

Hm tnx Leon, na to pa nisem pomislil. Bom preizkusil pa da vidim :)
About guitar Amplifiers :)
www.ampspecs.com
 
 
 
 
Am_I_Evil
reverb fanatik


Prispevkov: 376
Pridružen: 02 Nov 2007, 18:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 04 Sep 2018, 22:32 

Tole je pa res pomagalo, zdej je super in tudi ostali efekti se mi zdijo tišji. Tnx še enkrat :)
About guitar Amplifiers :)
www.ampspecs.com
 
 
74 prispevkov • Stran 5 od 51, 2, 3, 4, 5
 
 
Pojdi na: