*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
17 prispevkov • Stran 2 od 21, 2
 
 
Bezo
živa legenda


Prispevkov: 1586
Pridružen: 21 Nov 2004, 22:12
Kraj: Postojna


Odgovor Objavljeno: 31 Dec 2017, 15:53 

Mitja Jalovec napisal/-a:
sej ne vem kaj točno bi si mislil o teh joyo pedalih. TS 150 € , joyo 35. na youtubu sem pogledal večino posnetkov in me razlika v zvoku nebi nikoli prepričala v nakup originala. ne vem pa kakšna je razlika feelingu igranja. imel sem TS, pa je zmagal modificiran SD1, tako da sem TSja prodal.

Pač stvar okusa. Kot pri vsaki stvari. Najbrž tudi pri joyo vs. original. Enim paše eno, drugim drugo.

Je pa tukaj tudi faktor kvalitete. Kolega, ki je včasih izdeloval pedale pravi, da za ta denar komaj sestavine pokriješ. Res da joyo dobi bolj poceni kose, ampak vseeno. ko je gledal moj OCD joyo klon mi je takoj pokazal kje so šparali. sej zvok je blizu, ne vem pa kolko časa bo trajalo... reviewi so zelo različni. enim crkne po mesecu, enim traja leta. vrjetno odvisno od sreče.
Imam 4 joyo/hb pedale, vsi so ze nekaj let stari, noben mi se nikoli ni delal niti najmanjsega problema. Vintage od ima redno mesto na pedalboardu kot boost, izpodrinil je prejsnjega ultimate drivea. Glede bilokaterega aspekta nimam nobene pritozbe.
Je pa res da kjer sem nekoliko bolj tecen imam druge reci (delay mxr, wah vox/dunlop,...).
Za to ceno s temi pedalcki dobis ogromno muzike.
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4840
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Postojna


Odgovor Objavljeno: 08 Jan 2018, 21:41 

Sam sem fural enako filozofijo glede pedalov, kot Beast. Nabavil tega Joyo-ta.
Še vedno furam enako filozofijo. :mrgreen:
Res je, da sem primarno hi-gain kitarist, in mi surov zvok mojega Engla čist sede točno takšen, kot je. Sem poskusil s to foro drive na nulo. Za hec ga celo včasih na koncertu pohodim. Ampak ni to to.
Je pa res, da zarečenega kruha se največ poje. Zato sem v studiu za komad spodaj skoraj vse clean/semi clean parte stisnil s tem pedalom spredaj. Zame nekonvencionalno, ampak paše v mix. icon_e_smile Sklep zame: hi-gain topane , za ostale "igrarije" pa "ni pravil". thumbsup :peace:

https://www.youtube.com/watch?v=LtCblM7R4iE
 
 
17 prispevkov • Stran 2 od 21, 2
 
 
Pojdi na: