*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
25 prispevkov • Stran 2 od 21, 2
 
 
MyDream
reverb fanatik


Prispevkov: 491
Pridružen: 09 Nov 2004, 10:18

Odgovor Objavljeno: 28 Feb 2008, 18:04 

zmatej napisal/-a:
Ja sklepaš pravilno.

Mislim pa, da moraš za vsak zvok oz. kanal sam to določit.


Hvala.
Another thing kar v tej temi...Ker nimam kitarskega feršta in ga tudi ne bi rad na špile vlačil s sabo, kaj naj kupim od racka, ada mi bo pomagalo pri zvoku?
 
 
 
 
MyDream
reverb fanatik


Prispevkov: 491
Pridružen: 09 Nov 2004, 10:18

Odgovor Objavljeno: 04 Mar 2008, 10:20 

Ko povežem zoom-a direkt v zvočno v cubase, se ob snemanju pojavi zamik. Sem bral navodila in piše samo za primer ko se povežeš preko USB, mi lahko kdo pomaga kako se znebim zamika?
 
 
 
 
Bipo Larni
Uporabniški avatar
Surf kavboj


Prispevkov: 7126
Pridružen: 13 Jan 2005, 02:52
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 04 Mar 2008, 10:40 

Katero zvočno pa imaš? Kakšne gonilnike ima? So ASIO? Praviloma lahko ali zmanjšaš velikost medpomnilnika, ali pa naviješ frekvenco vzorčenja (192KHz dela prav fletno velike fajle:)). Pri obojem se ti lahko pojavijo izpadi ali poki, tako da ne pretiravaj.
 
 
 
 
MyDream
reverb fanatik


Prispevkov: 491
Pridružen: 09 Nov 2004, 10:18

Odgovor Objavljeno: 04 Mar 2008, 10:47 

Audigy 2 platinum imam.
 
 
 
 
MyDream
reverb fanatik


Prispevkov: 491
Pridružen: 09 Nov 2004, 10:18

Odgovor Objavljeno: 04 Mar 2008, 11:23 

Mislim, da sem našel...pri AMP select je funkcija delaj in tisto sem dal na 0.
 
 
 
 
LaughingSkull
Uporabniški avatar
bobnar


Prispevkov: 32
Pridružen: 25 Feb 2008, 16:11
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 10 Mar 2008, 14:32 

Boss Gt-10 pride vsak hip; menda je dober Axe-FX (http://www.fractalaudio.com/).
 
 
 
 
Crazy Boris
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 302
Pridružen: 04 Feb 2007, 11:28

Odgovor Objavljeno: 16 Apr 2008, 14:50 

Nabavil sem Boss GT-5.
Pa me zanima kako stvari zvežem da mi preklapla med kanali na Peaveyu in na Bossu naenkrat. Npr. če hočem lead kanal + flanger, nato pa clean kanal+delay. Kako to usposobim,da preklopi naenkrat....če se da seveda?
L.p


En post je čisto dovolj - op. Bipo.
Forgotten Past
 
 
 
 
Lucas
Uporabniški avatar
gospodar strun


Prispevkov: 869
Pridružen: 16 Okt 2006, 20:41
Kraj: Istra


Odgovor Objavljeno: 16 Apr 2008, 22:40 

Ni to pri GT-6 in GT-8 4-cable metoda? Ampak ne vem, če deluje na 5ki.

viewtopic.php?f=18&t=3814
viewtopic.php?f=18&t=7587
http://www.bossgtcentral.com/tipsntricks.html#4cm
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4817
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 16 Apr 2008, 23:02 

Na šestici ne gre.
 
 
 
 
MyDream
reverb fanatik


Prispevkov: 491
Pridružen: 09 Nov 2004, 10:18

Odgovor Objavljeno: 11 Jun 2008, 08:24 

Mislil sem, da nimam tega problema, ampak vidim, da vseeno ostaja. Pri G9.2tt se mi pojavlja zamik pri snemanju direkt na cubase, ampak samo z efekti. Če piklopim bypass, se posname ok. Včeraj pa sem snemal in sem nekaj pritisnil (samo ne vem kaj), pa je potem delalo ok.

Mi lahko kdo prosim pomaga, ker rabim nujno?
 
 
25 prispevkov • Stran 2 od 21, 2
 
 
Pojdi na: