*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
5 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Peccatum
bobnar


Prispevkov: 11
Pridružen: 07 Jul 2015, 12:50

Odgovor Objavljeno: 12 Nov 2016, 15:34 

Zdravo,

Na uradni Toontrackovi strani sem downloaldal EZD 2(demo verzija), da vidim ali dela in da seveda poslodicno kupim program. Imam pa tezavo, program dela b.p. vendar pa ga v Cubese ne nanjdem med VST-ji( probla vse in vsega). Ali je mozno, da ker je demo verzija ne dela na Cubase? Imam pa Cubase crack verzijo, ampak mi ostali programi, ki so pa kupleni delajo normalno. Marda kdo ve zakaj mi Cubase ne prepozna oz zazna EZD 2?
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7258
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 12 Nov 2016, 16:46 

Si dal pravo verzijo - 32 biten ez za 32 bitnen cubase oz. oboje 64 bitno? Če pomešaš, ne dela
 
 
 
 
Peccatum
bobnar


Prispevkov: 11
Pridružen: 07 Jul 2015, 12:50

Odgovor Objavljeno: 12 Nov 2016, 20:43 

ja to mam zrihtan, ze ceu dan se pobijam s temu mater...
 
 
 
 
Videc
Uporabniški avatar
Doniral 2011
Doniral 2011


Prispevkov: 1612
Pridružen: 01 Mar 2006, 15:01
Kraj: Savinjska


Odgovor Objavljeno: 13 Nov 2016, 15:55 

Poglej kam se ti je VST od EZD2 namestil, nato pa v Cubase poglej, če imaš strezne lokacije nastavljene za VST-je.
 
 
 
 
Peccatum
bobnar


Prispevkov: 11
Pridružen: 07 Jul 2015, 12:50

Odgovor Objavljeno: 15 Nov 2016, 06:38 

hmmm, kje naj pogledam za nastavitev lokacije VSTja?

Jest grem po postopku, CUBASE, Devices, Plug in-information, VST 2x Plug in Psths in poiscem folder kjer mam instaliran EZdrummerja ga dodam in updejtam. Grem pod VST instruments ali F11 da ga poklicem in se ne ygodi nic, sploh ga ne zazna.
 
 
5 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: