*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
8 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
human375
bobnar


Prispevkov: 23
Pridružen: 16 Dec 2013, 18:19

Odgovor Objavljeno: 29 Okt 2014, 19:32 

Zdravo!
Imamo program Cubase in snemamo z zunanjo zvočno kartico audiofire12.. problem pa je v tem da je glasnost trackov-a zelo majhna ( po domače: ona hribovja ko snemaš linijo so zelo majhna ali pa jih sploh ni), nato sem probal vstait nek drug mikrofon v računalnik ( integrerana zvočna) in glasnost je bila normalna( tudi hribovja kar velika).. tako da predpostavljam da je problem v zunanji zvočni.. kakšnen pa ne vem.. preveril sem že vse možno vendar še vedno nevem nič

Že vnaprej hvala za pomoč , LP
 
 
 
 
Hammy
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 241
Pridružen: 14 Feb 2011, 05:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 29 Okt 2014, 19:49 

ima zvočna knof za gain (na tem določenem kanalu kjer snemate)?
 
 
 
 
Bezo
živa legenda


Prispevkov: 1555
Pridružen: 21 Nov 2004, 22:12
Kraj: Postojna


Odgovor Objavljeno: 29 Okt 2014, 20:03 

Če sem pravilno kartico izgooglal, je tvoj problem, da nimaš preampa.
Torej ali a)kupiš preamp in vežeš gor, ali b) uporabiš preamp od kake mešalke in vežeš gor.
 
 
 
 
human375
bobnar


Prispevkov: 23
Pridružen: 16 Dec 2013, 18:19

Odgovor Objavljeno: 29 Okt 2014, 21:56 

hmm gain-a ni, je pa v program.. samo se zvok popači..
Preamp ali naj bi bilo to da zagotovim phantom power... ker to imam ( samo za kondezatorske, overhead mike) vendar ni spremembe.. Kartica je natančno Echo audifire12 http://echoaudio.com/products/audiofire-12
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7142
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 29 Okt 2014, 22:15 

to niso mic preampi gor
Za mikrofon potrebuješ mic preampe.
 
 
 
 
human375
bobnar


Prispevkov: 23
Pridružen: 16 Dec 2013, 18:19

Odgovor Objavljeno: 30 Okt 2014, 09:07 

Hvala za odgovore, katere preampe pa predlagate
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7142
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 30 Okt 2014, 10:42 

odvisno, za kaj rabiš - koliko kanalov?
 
 
 
 
human375
bobnar


Prispevkov: 23
Pridružen: 16 Dec 2013, 18:19

Odgovor Objavljeno: 07 Nov 2014, 19:03 

Jah sicer ima kartica 12 vhodov.. vendar sm že gledal različne preampe in so s tolikšnim številom inputov kar redki...drugače pa ja najmanj 8
 
 
8 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: