*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
162 prispevkov • Stran 10 od 111 ... 7, 8, 9, 10, 11
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7204
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 02 Dec 2009, 17:42 

zakaj pa ne uporabljas bfd kot plugin v cubase?
 
 
 
 
oven
bobnar


Prispevkov: 12
Pridružen: 04 Okt 2008, 11:19

Odgovor Objavljeno: 03 Dec 2009, 17:38 

Kar res ne ve kdo, kak celi drum track shranem pod en audio file?? Da lahko potem to odprem v cubasu in posnamem bass, kitare??
Naj en pove, prosim....Če dam samo export to audio mi nameče v mapo 20malik samplov od snara, kicka, in vseh čenel...
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7204
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 03 Dec 2009, 19:09 

preberi se enkrat moj prejsnji post
 
 
 
 
oven
bobnar


Prispevkov: 12
Pridružen: 04 Okt 2008, 11:19

Odgovor Objavljeno: 04 Dec 2009, 14:38 

Hja, stvarca je takšna....hehe
Ko sem na faxu imam doma računalo na katerem laufa Win7 x64, na katerem mi cubase ne dela, zatro uporabljam pa Adobe Audition....V Auditionu mi pa BFD kot plugin ne deluje, najde mi ga sicer, samo nanga ne morem kliknit....Mogoče ima to veze, ker ko sem prvič zagnal BFD me je vprašalo kako bom program uporabljal, kot plugin ali kot stand alone...dav sem stand alone....
No ko pridem pa domov imam pa slabše računalo Win XP 1.2gz, na katerem dela Cubase in BFD kot plugin.....cela stvar pa šteka po malem.....Pač lahko bi v tistih dveh dneh ko sem doma naredil kakšen drum track, pa dal na usb, pa bi potem v NG kjer študiram odprl zadevo v Auditionu....sam stvar je zelo glupa...večina stvaritev naredim ko sem v NG, +tega se drum track konstantno spreminja/nadgraduje.....
Zato me zanima kak bi taj lahko shraniv drum track pod single audi file....
 
 
 
 
FelX
Uporabniški avatar
Administrator


Prispevkov: 5993
Pridružen: 19 Jan 2005, 17:03
Kraj: Celje, knežje mesto


Odgovor Objavljeno: 07 Dec 2009, 15:51 

Eno kratko vprašanje:

Ali dela EZ drummer solidno na Windows 7?

Rad bi si nabavil en program za bobne, pa se mi ta še najbolj dopade. Vzel bi tole:

http://www.dv247.com/drums-and-percussi ... eal--47674

Pa še možnost nadgradnje s kakšnim percussion dodatkom je kul.
Slika Bodi fül kül in postani podpornik foruma --> Slika
 
 
 
 
JohnsonVoltage
Uporabniški avatar
Mod from Hell™
Mod from Hell™


Prispevkov: 4479
Pridružen: 25 Apr 2005, 19:58
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 07 Dec 2009, 15:56 

Če želiš moje mnenje, si najprej zloadaj piratske verzije EZD in morda še kak EZX dodatek, Addictive drums, Superior Drummer 2.0, BFD, BFD2....potem pa se odloči za tistega, ki ti bo najbolje laufal in ga nabavi, če te bo vest preveč pekla ;)

Try before you buy :peace:
Slika :: dirtswitch :: music is alive.
 
 
 
 
FelX
Uporabniški avatar
Administrator


Prispevkov: 5993
Pridružen: 19 Jan 2005, 17:03
Kraj: Celje, knežje mesto


Odgovor Objavljeno: 07 Dec 2009, 15:59 

:)

Bom videl če mi bo uspelo spravit kakšnega v red, nazadnje sem kmalu obupal ;)
Slika Bodi fül kül in postani podpornik foruma --> Slika
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7204
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 07 Dec 2009, 17:12 

uporabljam ez drumerja in mi je super. sem ga pa nabavil diretno pri proizvajalcu. http://www.toontrack.com/ - se v prednarocilu, preden so ga izdali, ker me je prepričal na musikmesse s preprostjostjo ni solidnostjo.
 
 
 
 
JohnsonVoltage
Uporabniški avatar
Mod from Hell™
Mod from Hell™


Prispevkov: 4479
Pridružen: 25 Apr 2005, 19:58
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 07 Dec 2009, 17:14 

+1 za EZ Drummerja. Res je simple in odlično dela.
Slika :: dirtswitch :: music is alive.
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4791
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 07 Dec 2009, 19:48 

+2
 
 
 
 
Ploki
Uporabniški avatar
doniral 2012
doniral 2012


Prispevkov: 3937
Pridružen: 19 Avg 2004, 09:44
Kraj: Velenje-LJ


Odgovor Objavljeno: 08 Dec 2009, 16:44 

Mixosaurus! ce hoces it res deeeep.
(Here to disappear.)
 
 
 
 
Mraz
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1057
Pridružen: 13 Avg 2006, 17:40
Kraj: Murska Sobota/Maribor


Odgovor Objavljeno: 08 Dec 2009, 18:46 

EZ Drummer je zakon jap! :kitarist:
 
 
 
 
heretik
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1175
Pridružen: 09 Apr 2007, 21:55
Kraj: Izola & Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 07 Jan 2010, 20:50 

Tudi meni je EZ zakon.. in čisto lepo mi deluje na win7 (32bit) :peace:
 
 
 
 
blecic
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 222
Pridružen: 09 Okt 2007, 17:44

Odgovor Objavljeno: 17 Jan 2010, 11:12 

Še jast nekaj vprašam :

Ali lahko Cakewalk.Session.Drummer uporabljam kot VST v katerekoli programu ( Cubase; AA; Reaper ) , al je ta programček napisan samo za Cakewalk ???
 
 
 
 
redmax
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 301
Pridružen: 15 Avg 2004, 20:48
Kraj: Celje


Odgovor Objavljeno: 02 Avg 2010, 19:45 

je kdo z ezdrummerjem že mogoče naletel na sledeč problem:

"EZdrummer cannot find the sound files!
Reinstall EZdrummer or move the sounds to:
The path to the sounds are not set "

pa da mu je zratalo zadevo rešit....

mislim da sem dal vse skozi kar se najde preko googla glede rešitve, pa je nisem našel (problem pa sem videl da nimam edini, da so že), na uradnem forumu ot toontracka tudi nič nisem našel uporabnega... ali pa sem mogoče kaj spregledal.....
skratka... vrgel sem ga že najmanj 10x dol in gor (uninstall.. ponovno install ... menjaval sem folderje ter VST folder pri inštalaciji), popucal sem, pri zadnjih 5x uninstallu register za vsako ko je šel dol.. da ni nikjer karkoli oz kakem toontracku ali ezdrummerju pisalo,
celo cubase sem 3x vrgel dol in gor (sprobal verzijo 3, 4 in 5) , probal sem tudi v drugih programih ki omogočajo VST in povsod isto... kar naenkrat ga je zagrabilo in to piše.. kak mesec prej je še vse delalo... (vmes nisem nič novega inštaliral razen Eusing free registry defrag... od takrat ko sem defragmiral register mam to sranje)
vedno isti zgornji error... šel sem celo tak daleč da sem zvlekel dol nek freeware *.dll editor (za ezdrummer.dll plugin v VST folderju), da bi pogledal če je kak path tam... našel sem ga, vendar karkoli spremenim vedno ista štorija...

ma kdo še kako rešitev?

evo slikica še od nekoga ki ima isti problem na drugem forumu
Slika

sam se ne bom več zajbaval, sem si dal addictive drums gor pa midi-je sem vzel iz ezdrummerja... dejansko tak ko bi mel superior-ja, sam da je manjši po velikosti
This sentence will be read in 2 seconds and forgotten in 3
 
 
162 prispevkov • Stran 10 od 111 ... 7, 8, 9, 10, 11
 
 
Pojdi na: