*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
5 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Smile4me
kitarski heroj


Prispevkov: 1177
Pridružen: 28 Avg 2006, 12:24
Kraj: NM


Odgovor Objavljeno: 20 Apr 2015, 15:37 

se komu sanja če bi blo to dost močn da bi ga na špilih nucal za snemanje cca 15 trackov preko usb iz x32 ?
Rabil bi samo toliko da posnamem(brez vstjev) pa da mi ni škoda kompa če mi ga sunejo....

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1000H/
its all about feeling
 
 
 
 
Bezo
živa legenda


Prispevkov: 1561
Pridružen: 21 Nov 2004, 22:12
Kraj: Postojna


Odgovor Objavljeno: 20 Apr 2015, 16:04 

S kakim reaperjem in ostalmi nepozresnimi dawi bi slo. Jaz sem 8 trackov snemal na amd 2.0 proc in 512 rama, pa ni blo tezav.
 
 
 
 
Smile4me
kitarski heroj


Prispevkov: 1177
Pridružen: 28 Avg 2006, 12:24
Kraj: NM


Odgovor Objavljeno: 20 Apr 2015, 16:08 

jp...pozabu povedat da z reaperjem delam :)

aha..upam da bo šlo, bom si ga probal sposodit pa da vidimo...
its all about feeling
 
 
 
 
Bezo
živa legenda


Prispevkov: 1561
Pridružen: 21 Nov 2004, 22:12
Kraj: Postojna


Odgovor Objavljeno: 20 Apr 2015, 16:20 

Ce nima x32 kakih tecnih in pogoltnih driverjev, pomoje ni problema
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7182
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 21 Apr 2015, 09:56 

hmmm....atom ni ravno temu namenjen. Poskusi prej stestirat
 
 
5 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: