Evo še en malce bolj "dodelan" kratek test v SOnarju X2. Kitara posneta na 3 steze prek Focusrite Scarlett 2i4 v Th2 amp simulatro v Sonarju. BObni so kr en loop na blef, bas pa je ena in sama nota E...prožena iz bas syntha v Sonarju...ja lenoba ma je imela
Garageband za IOS naprave je na pol cene...4 pa še nekaj evrčkov in kar je zelo pomembno...Audiobus podpora na outputu !! Zdaj samo čakamo še input možnost. Apple je skočil na "avtobus" in zgleda da je Audiobus de-facto postal standard za interkonekcijo audio aplikacij Bravo AB team !
Btw..Audiobus je tudi na pol cene...4 pa še nekaj EUR...Grab it while you can
Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 20 Jul 2015, 10:15
Mene pa zanima, če je kdo primerjal Amplitube, Jamup (z Biasom ali brez) in Garageband za iPad? Kupil bi enega od packov, pa ne bi rad zgrešil... bi imel pa za vadit doma pa za kakšne ideje posnet. Sem probal Amplitube free verzijo s tistim Marshallčkom, pa je bil zvok kar OK, precej boljši in naravnejši od Garagebanda, ki se me je zdel zanikrn.
Kraj: Celje, knežje mesto
Objavljeno: 03 Maj 2022, 09:43
Tamali na veliko snema v Garagebandu, ampak je zdaj težava kvalitetno posneti vokale. Ima kdo izkušnje, kakšna bi bila najlažja pot za povezavo mikrofona (in katerega) z ipadom? Gre za model air 2020, ki ima le usb-C vtič.