*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
101 prispevkov • Stran 7 od 71 ... 3, 4, 5, 6, 7
 
 
benetom
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1417
Pridružen: 14 Avg 2004, 16:20
Kraj: SZ Prekmurje (Domajinci )


Odgovor Objavljeno: 26 Mar 2013, 21:05 

@glukoza...videl sem da kupuješ Pro Toolse ?...glede na to, da nisi profič in da PToolsi stanejo mučos-dineros, si raje omisli Reaper-ja(zastonj je), ki ti bo za tvoj nivo znanja omočil vse kar rabiš in še mnogo več... Razen če gnar ni problem pol kar gasa na Ptoolse :D :kitarist:
 
 
 
 
glukoza
Uporabniški avatar
bobnar


Prispevkov: 25
Pridružen: 31 Avg 2012, 01:12
Kraj: Ravne na Koroškem


Odgovor Objavljeno: 26 Mar 2013, 22:00 

Sem sprobal še in še programov, pro tools mi nekako leži, tudi nekateri okoli mene ga uporabljajo in mi ga je najlažje uporabljat. Že parkrat sem izgubil živce v cubasu, ko sem nastavljal output/input bus, midi,... Če nebom dobil poceni rabljene licence --> piratebay :)
 
 
 
 
Hammy
Uporabniški avatar
vzhajajoča zvezda


Prispevkov: 242
Pridružen: 14 Feb 2011, 05:22
Kraj: Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 26 Mar 2013, 22:02 

Se strinjam. Neke blazne razlike (če sploh) med Reaperjom in ProToolsi ni. Za oba je tudi dovolj tutorialov, kar bi ti jaz priporočil da si pogledaš ko boš delal kako specifično stvar, bobne, lead kitaro itd - ti bo pomojem v veliko pomoč na začetku.
 
 
 
 
glukoza
Uporabniški avatar
bobnar


Prispevkov: 25
Pridružen: 31 Avg 2012, 01:12
Kraj: Ravne na Koroškem


Odgovor Objavljeno: 26 Mar 2013, 22:06 

Bom probal reaper, hvala za nasvet ;)
 
 
 
 
benetom
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1417
Pridružen: 14 Avg 2004, 16:20
Kraj: SZ Prekmurje (Domajinci )


Odgovor Objavljeno: 26 Mar 2013, 22:09 

Prav tako je notri že veliko uporabnih pluginov pa tudi na netu jih je veliko odličnih ki so free....ček it aut :D
Tutorialov za reaperja maš tudi na tone...velik uspeha !
Lahko si skineš tudi free projekte ready za mixanje (od bobnov, kitar, basov, sintov, vokalov....vse raw posnetki posamezni), da malce povežbaš itd...
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4802
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 26 Mar 2013, 23:30 

Jst sem cubase uporabnik... Razmišljam o Reaperju. Zanima me, koliko sta si kaj podobna, ker se mi ne da izgubljat časa in živcev s ponovnim učenjem kakega programa in gledanjem tutorialov...
 
 
 
 
benetom
Uporabniški avatar
kitarski heroj


Prispevkov: 1417
Pridružen: 14 Avg 2004, 16:20
Kraj: SZ Prekmurje (Domajinci )


Odgovor Objavljeno: 27 Mar 2013, 06:53 

Ni neke strašne razlike. Sploh pa ni balasta. Sam program je nekje 10+ MB, podpira DX in VST plugine, mnogo je vgrajenih...Nasploh so si DAW-i podobni v marsičem, vsak ima pač svoje fore. SProbaj nimaš kaj zgrešit :D
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4802
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 27 Mar 2013, 15:05 

Tnx, will do. 8)
 
 
 
 
Diodibuh
Uporabniški avatar
Doniral 2013
Doniral 2013


Prispevkov: 7249
Pridružen: 18 Okt 2004, 23:04
Kraj: Ilirska Bistrica


Odgovor Objavljeno: 27 Mar 2013, 17:24 

kateri Cubase uporabljaš?
 
 
 
 
Lin
Uporabniški avatar
terasna legenda


Prispevkov: 111
Pridružen: 23 Jan 2010, 12:38
Kraj: Maribor


Odgovor Objavljeno: 27 Mar 2013, 17:33 

Piratski 2gusar




:lol:
 
 
 
 
Metropolis
Uporabniški avatar
od petručija ata


Prispevkov: 4802
Pridružen: 13 Mar 2006, 00:41
Kraj: Koper


Odgovor Objavljeno: 28 Mar 2013, 18:47 

Cubase 5, se mi zdi, da je bil. Sicer že pred časom, preden se mi je sesul računalnik. Zdej pa še nisem dal gor, zato sprašujem. Je pa 5-ka že kar na meji z računalnikom, težko je večje projekte delat, mi že šteka. S trojko SX nisem imel teh težav. Vem, da bi moral kišto menjat, sam ni €€€. ... :mrgreen: V glavnem furam gor Guitar Rig pa EZD za bobne, vse ostale VST-je kar iz programa.
 
 
101 prispevkov • Stran 7 od 71 ... 3, 4, 5, 6, 7
 
 
Pojdi na: